Skip to main content
  • Get EXITed
  • 17.06.2010.

Detalji regionalnog projekta Get EXITed

Novosadski Exit tim pokrenuo je projekt Get EXITed, regionalno zagrijavanje za jedan od najvećih svjetskih festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Get EXITed

Kao prvog partnera u svemu tome uključili su novaljski klub Papaya da zajedničkim snagama realiziraju ovaj novi glazbeno-turistički proizvod za svjetsko tržište. Dvije najveće glazbene destinacije i njihov zajednički projekt Get EXITed od samog početka podržala je regionalna glazbena televizija – MTV. Zajedničkom ponudom i promocijom cilj je privući nove turiste kako iz regije i europskih zemalja, tako i iz cijelog svijeta. Za ljeto 2010./2011. formirat će se zajednički turistički aranžman, koji će zajedno ponuditi orginalan, novi vid turizma i zabave svjetskom tržištu konkurentan svim drugim svjetskim destinacijama.  

Get EXITed regionalna turneja:
Početak uzbudljivog Get EXITed putovanja započet će u jednom od najboljih europskih klubova – klub Papaya na plaži Zrće. Get EXITed glazbeni festival u Papayi rezultirao je eksplozijom nastupa regionalne i svjetske kreme izvođača. Na Get EXITed glazbenom festivalu u petak 02. srpnja plesat ćemo uz svjetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. srpnja uz regionalne zvijezde Umeka i Gramophonedzie. Glazbeno putovanje u Papayi u četvrtak 01. srpnja otvorit će humanitarna akcija ”Ambasadori regije protiv droge” u sklopu koje će biti prikazan film o ovisnosti ”Kriva je”, koji je ove godine dobio nagradu publike na zagrebačkom festivalu dokumentarnog filma Dox. Nakon glazbenog doživljaja na najpopularnijoj plaži u Hrvatskoj, Get EXITed putuje na druženje s filmskim zvijezdama u sklopu Libertas film festivala u Dubrovniku, koji već sada uživa svjetski renome publike i kritike. Glazbeni doživljaj filmske manifestacije u Dubrovniku zaokružit će veliki Get EXITed event  s posebnim gostima iznenađenja na zadnjem danu filmskog festivala koji će se održat 06.07.2010.

Get EXITed „Back to Nature“ Bihać:

Nakon zabave i filma U Dubrovniku, vesela posada Get EXITed projekta putuje u prirodnu oazu grada Bihaća. Uz potporu grada Bihaća Get EXITed regionalno putovanje u dva dana od 05.-07.07.2010. dobit će svoje „Back to Nature“ izdanje na 3 lokacije: Una Aqua Centar (otoci na rijeci Uni), klub Olympico i gradsko kino Bihać. U dva dana nezaboravnog sportskog, kulturnog i zabavnog programa uživat ćemo u bogatom programu Exit tima, kluba Papaye, Libertas film festivala, MTV-ija i humanitarne kampanje Ambasadori regije protiv droge čiji su počasni ambasadori: tenisači Novak Đoković i Ivo Karlović, glazbenici Ivana i Marija Husar te Dj-i i producenti Marko Miličević Gramophonedzie i Vladimir Aćić. Za BiH počasna ambasadorica kampanje je mlada TV voditeljica Maja Čengić.

GET EXITed „Back to Nature“ program:

–    PONEDJELJAK, 05.07.2010.

–    UNA AQUA CENTAR (12-20h)
–    12-16h- RAFTING
–    16-20h- PAPAYA AFTER BEACH PARTY- Special performance: Papaya President Dj's & Bongos
–    KLUB OLYMPICO (22-04h)
–    Get EXITed party with special guest: GRAMOPHONEDZIE

–    UTORAK, 06.07.2010.

–    UNA AQUA CENTAR (12-20h)
–    12-16h- RAFTING
–    16-20h- BACK TO NATURE- Get EXITed Artist Wanted! DJ'S, MC'S, VJ'S, ARTIST (Vocals, Bands, Instrumentalist, Dancers…) COMPETITION! Send your mixtapes, videos, bios @ [email protected] and play on Get EXITed Party!

–    GRADSKO KINO
–    AMBASADORI REGIJE PROTIV DROGE: FILM „KRIVA JE“
–    MTV PRESENT: JACK ASS, SOUTH PARK, TAKEOVER…
–    LIBERTAS FILM FESTIVAL: CARTOON
–    THE BEST OF: EXIT & PAPAYA

–    KLUB OLYMPICO (22-04h)
–    Get EXITed President Dj's + Special house vocal artist: NATALIE PERIS & GETANEA

Sjedište regionalne promocije Get EXITed projekta tako će 05. i .06.07.2010. biti grad Bihać, a svi posjetitelji uživat će u uzbudljiva dva dana nesputane i kvalitetne zabave koju će Vam priuštiti najbolji u regiji, Exit tim i Papaya.

Važna napomena: Get EXITed „Back to Nature“ izdanje u Bihaću posjetit će ugledni dopisnik svjetski poznatih novina „Times“ koji će za ovu priliku posvetit dvije stranice o prvom regionalnom projektu, koji je u Velikoj Britaniji već prve godine pobudio veliki interes javnosti i publike.

O IZVOĐAČU:
GRAMOPHONEDZIE
Planetarni uspjeh mega singla „Why don't you“ dosegao je najviše vrhove svih svjetskih top lista, a Gramophonedzie su tako postali prvi srpski glazbenici koji su zauzeli broj 1 britanskog MTV-ija. Podsjetimo, britansko izdanje MTVija slovi kao jedno od najrelevantnijih glazbenih tijela i subjekata u svijetu. Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla „Why Don't you“, a njegovom proboju na svjetsku scenu, svjedočio je i Get EXITed tim u sklopu njegovih nastupa na Winter Music Conference u Miamiju. S diplomom Akademije umjetnosti u Beogradu, te ugovorom s jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svijetu EMI records, Marko Miličević Gramophonedzie suvereno korača prema svjetskom vrhu glazbene industrije. Vrijedno je napomenuti da je „Why Don't you“ standardan Dj set singl velikana poput Swedish House Mafia, Carl Cox, David Moralesa, Roger Sanchez, David Guetta…niz se nastavlja.

VIŠE INFORMACIJA O Get EXITed PROJEKTU:
www.getexited.org

EXIT TEAM B2B PAPAYA ft. MTV:
www.exittrip.org / www.papaya.com.hr /www.mtv.com.hr

CSR:
www.ambasadori.org
GET EXITED 2010 REGIONAL TOUR:

01-04.07.
Music festival @ Papaya Club (plaža Zrće, Novalja)

05.-07.07.
Back 2 Nature @ Bihać (Una Aqua centar, Olympico)

06.07.
Culture @ Dubrovnik (Libertas Film festival)

07.-11.07.
Get EXIted @ Novi Sad (Gramophonedzie)

12-13.07.
After Exit @ Belgrade (Gramophonedzie)

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.