Skip to main content
  • 23.03.2007.

DJ Icey – Disco Rodeo

Pionir breakbeat glazbe, DJ Icey iz Amerike donosi novi mixani CD „Disco Rodeo“ za Moist Music. Radi se o albumu s 12 umixanih produkcija u trajanju od 60 minuta a glazbeno nas vodi kroz dirty funky breaks stvari u ritmu kakav samo Icey može napraviti. Disco Rodeo sadrži produkcije od svjetskih poznatih umjetnika iz ovog žanra; 

Piše: 

Rogue Element, Tom Real, General Midi, Hook N Sling & Kid Kenobi, Noisia i Entity, ali to nije sve jer naići ćete i na neke koprodukcije Iceya i Krafty Kutsa te Jen Lashera. DJ Icey je tijekom svoje dugogodišnje karijere kao DJ, producent i remixer priznat na globalnoj razini. Uz to njegova glazba ostavila je dosta utjecaja na scenu u Floridi sredinom 90-tih godina prošloga stoljeća. Iza njega stoji 150 single izdanja i 5 CD izdanja.

Kao DJ vrlo je zaposlen jer godišnje odradi preko 100 nastupa a takav raspored bilježi već desetu godinu zaredom. U listopadu 2005. je pokrenuo i vlastitu radio emisiju Sirius Staellite Radio koja se održava tjedno a prava je prezentacija breakbeat glazbe. Album je izašao 6. ožujka.

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.