Skip to main content
  • 11.11.2011.

DMSR i Black Light u Lemonu

Petak u Lemonu donosi – DMSR, synth funk, electro boogie, garage disco večer kojom veličamo zlatno doba glazbe i tehnologije 1970-80ih: arpeggio-bassline Mr Fingersa, Roger Zappov talkbox funk, synth pop romantika Vince Clarkea, specijaliteti iz studija Arthur Bakera i Herbie Hancockovo rasturanje po Rhodes piano-u samo su neke od poslastica sa vinila koje će za vas selektirati naši disko jockeyi: Labosh i Qwerty.

Piše: 

Naslovna foto

Lemon Club


Ovaj duo je već dulje prisutan na zagrebačkoj sceni kao DJi, producenti, promotori i ovisnici o vinilu. Surađuju na nizu projekata, ranije kao Breakalicious crew, kasnije zajedničkim programom u klubu Funk i na raznim izdanjima zagrebačke Egooboo.bits etikete. Posljednji Laboshev projekt je "Loop Chamber Music" snimljen sa jazz gitaristom Ivanom Kapecom prošle jeseni, dok Qwertyeve zadnje dvije ploče mozete potražiti u katalozima britanskih Rottenrow i Breakin' Records, na kojima surađuje s electro producentom iz DMX Krewa.

Subota!
BLACK LIGHT je novi program elektronske glazbe u samom centru Zagreba koji nakon odličnog launch partya prošlog mjeseca kroči u svoje drugo izdanje.

Suprotno nazivu, biti ćemo tako hrabri i reći da je Black Light svjetlo na kraju tunela za "nesvrstane" ljubitelje elektronike koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a prerasli su sve što za sobom povlači posjet prosječnom rejvu u Hrvata.

Crna boja u nazivu označava elegan…ciju, umjerenost i neobavezni dress code večeri no nikako i raspoloženje. Ne bojte se, ovo nije još jedan pretenciozni party za zlatnu mladež, Black Light je namijenjen ženskim i muškim pripadnicima populacije koji u ugodnom i intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u iskonskom clubbingu uz bass, house (tech, deep, french, funky), 2 step i slične, ne pretjerano progresivne ali vrlo plesne glazbene pravce.

Do svjetlosti će Vas kroz mrak provesti iskusni DJ duo:
RRRamon! aka Yesh! i DMT, koji u zajedničkih 20ak godina DJ staža osim stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Outlook itd.

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.