Skip to main content
  • 22.03.2010.

DnB i Housefusion sa saxofonom u Lemonu

Iznimna nam je čast pozvati vas na jedinu zagrebačku drum&bass večer, koja se po drugi put pojavljuje, uz smooth & heavy bassline zvukove poznatog DJ-a, music lover-a i drum&bass mastera – Corea-e te resident DJ-a Chatka.

Piše: 

Posebno nas raduje činjenica da će se REWIND party održati u novootvorenom Lemon Club-u, smještenom niti 500m od glavnog gradskog trga, opremljenog najmodernijim razglasom, ugodnim ambijentom i vrhunskim osobljem koji profesionalno obavljaju svoj zadatak, kako bi vaše zadovoljstvo bilo ugodno i potpuno. Prateći koncept Lemon Bar & Club-a, iznimno rijetkog cijenjenja kvalitete nad kvantitetom, slobodno možemo izjaviti, da je Lemon Club utočište za sve glazbene duše i da ćete uživati u REWIND programu bez zadrške!

26.03.2010. od 23.45h
Lemon Club
Ljudevita Gaja 10, Zagreb

DJ Corea (Soul.HEADZ)
DJ Chatko (bassinvaders! / Beat Busters / REWIND)

Proljeće je stiglo! U skladu s proljećem, toplijim danima, i boljem raspoloženju opće populacije, Housefusion opet priređuje spektakl! Ove subote 27.03.2010 uz rezidente DJ Ant & DJ Tom Bug-a još jednom ove sezone u Lemon Clubu nastupit će i najpoznatiji hrvatski saksofonist Jakša Kriletić aka Jordes.

Nakon petnaestgodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek exHaustor, Pips, chips and Videoclips, Neno Belan, Majke itd), Jakša se posvećuje novoj glazbenoj formi i započinje novu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene.

Jakša (Kriletić)- Jordes- saksofonist, zabavljač i miljenik publike, upravo svojom odličnom komunikacijom sa publikom osigurava da ga publika, DJ-i i klubovi uvijek žele opet na pozornici.

Ovaj karizmatični glazbenik je otprije surađivao sa DJ Tom Bugom te DJ Andrijom i DJ Ant(onijem), a ovo će mu biti 4. nastup na klupskoj večeri Housefusion, a već 2. nastup u Lemon Clubu!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.