Skip to main content
  • 26.08.2024.

Dobar House otvara novu sezonu uz jedan od svojih omiljenih brendova – Rekids!

Dobar House otvara svoju novu sezonu, i kako navode, jedva čekaju da ju započnu.

Piše: 

Naslovna foto

Valerio Baranović

Za tu prigodu, odlučili su ugostiti jedan od svojih omiljenih brendova – Rekids! Nakon druženja s Radio Slaveom ovog ljeta, dogovorili su ovu izuzetno uzbudljivu suradnju. Na otvaranju sezone 13. rujna u Petom Kupeu pridružit će im se Radio Slave i Hilit Kolet kako bi predstavili zvuk Rekids etikete, a ovaj event poseban im je iz dva razloga:

Ovo će biti prvi nastup Hilit Kolet u Hrvatskoj, i sretni smo što vam je baš mi možemo predstaviti. Drugi razlog je što želimo ponovno proživjeti naše iskustvo s Radio Slaveom ovog ljeta na Dobrom Houseu.

Matt Edwards pod pseudonimom Radio Slave, stvorio je neke od ključnih glazbenih djela moderne klupske kulture. No, nije samo produkcija i DJ rad ono što čini Edwardsa tako cijenjenim, već i njegov brend Rekids kojeg vodi još od 2006. godine.

Osim nekoliko pojavljivanja na izdavačkim kućama kao što su Running Back i R&S, Edwards je većinu svoje produkcije usmjerio na vlastiti label. Ovaj pristup mu je omogućio prepoznatljiv i jedinstven diskografski opus, čime je postao nezaobilazan umjetnik za DJ-eve diljem house i techno scene.

Sa svojim brendom Rekids, Radio Slave je na scenu doveo brojne talente u prvi plan, uključujući danas neke od najvećih imena na sceni poput Nine Kravitz. Pregledavanjem bogate diskografije Rekidsa je poput pregledavanja house i techno glazbe jer su Carl Craig, Gerd Jansons, Chris Liebing, Speedy J, Len Faki i mnogi drugi objavljivali glazbu pod okriljem ove etikete.

Hilit Kolet je DJ-ica nekih od najboljih londonskih klupskih večeri. Ona je klasično obrazovana glazbenica i dugogodišnje lice legendarne prodavaonice ploča Black Market Records u Sohou.

Njena debitantska traka “Techno Disco” je objavljena na Defected Recordsu i odmah je postala energičan klupski hit koji je osvojio top ljestvice te se našao na vrhu Traxsourcea te Upfront Club ljestvice Music Weeka, a naravno traku su podržale i brojne renomirane kolege.

Poznata po svojim visokooktanskim DJ setovima, Hilitin glazbeni svijet besprijekorno prelazi između opsežnih i raznolikih područja housea i techna.

Early Bird ulaznice su trenutno dostupne kroz sustav Entrio, ali još vrlo kratko, do 28. kolovoza u 18 sati. “Vidimo se 13. rujna u Petom Kupeu!” poručuju iz Dobrog Housea.

FB EVENT: Dobar House Invites Rekids (Zagreb Season Opening)

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.