Skip to main content
  • 30.11.2009.

Doček Nove 2010. godine uz Sensation White (detalji putovanja, plaćanje u 3 rate)

Ako ste spremni na dekadenciju tada se definitivno trebate odlučiti za ovu autobusnu turneju koja obilazi Amsterdam i Düsseldorf. Neće proći puno vremena da osjetite magiju ovih gradova, kao i udoban smještaj koji smo priredili za ovu godinu u sjajnim hotelima s 4* blizu samog centra. Dnevne aktivnosti su planirane za obilazak ovih europskih metropola […]

Piše: 

Ako ste spremni na dekadenciju tada se definitivno trebate odlučiti za ovu autobusnu turneju koja obilazi Amsterdam i Düsseldorf. Neće proći puno vremena da osjetite magiju ovih gradova, kao i udoban smještaj koji smo priredili za ovu godinu u sjajnim hotelima s 4* blizu samog centra. Dnevne aktivnosti su planirane za obilazak ovih europskih metropola dok su noćni sati za clubbing. U Amsterdamu nas čeka još jedan nezaboravan WHITE M.A.F.I.A. party u klubu Escape, dok u Düsseldorfu slavimo Novu 2010.g. na najvećem događaju u bijelom – Sensationu.

Detalji putovanja su ovdje.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.