Skip to main content
  • 14.03.2009.

Doman & Gooding ‘Runnin’

Renomirani DJ-i i producenti James Doman i Pete Gooding kao solo DJ-i ili producenti imaju jake karijere. James je trenutno jedan od traženijih house glazbenika iz Kanade gdje je rezident u klubu Circa (Toronto). Tamo je ugostio čitav spektar svjetskih glazbenika kao npr. David Guetta, Danny Tenaglia, Tiesto, Bob Sinclar. Njegov najveći dosadašnji uspjeh je obrada pjesme "Alright", dancefloor hit.

Piše: 

Pete Gooding iz Urbantorquea je progressive DJ koji je zabilježio nastupe na slavnim mjestima poput – Glastonbury, Ministry Of Sound, Renaissance, The Gallery, Mission, i Yello, a tijekom karijere svirao je na svim kontinentima. Nedavno je započeo vlastitu klupsku večer u klubu Matter (London).

Doman i Gooding predstavljaju zajednički uradak 'Runnin', čiji je debi je bio lani na emisiji Pete Tonga a početkom ove godine doživjela je i svoje službeno izdanje. Trenutno se nalazi na prvom mjestu Beatportove Chart Liste a očekuje se velikih uspjeh pogotovo zato jer će remix verziju raditi Mark Knight i Funkagenda.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.