Skip to main content
  • 31.05.2011.

Download podcasta Petra Dundova i Lexicon Avenuea

Rubrika Glazba bez granica od sada je rezervirana isključivo za naše vjerne članove, a da bi postali podcasteri dovoljno je kliknuti na registraciju i izjasniti se kao član naše zajednice, ukoliko to već niste.

Piše: 


U ožujku smo objavili podcast Petra Dundova koji je bio dostupan samo za preslušavanje a u travnju podcast Chris Scotta iz Lexicon Avenuea. Slijedi Valentino Kanzyani. Sada prva dva navedena možete i downloadati. Počinjemo s Petrom Dundovom, statusnim simbolom elektronskog pokreta i izvođačem koji je kroz svoje dugogodišnje iskustvo clubbing u Hrvata digao na razinu kulture. Produkcijom je svijetu pobjasnio kako iz techna izviru osjećaji, a za ovu priliku je napravio pravi techno mix, melodičan, mračan, dinamičan, dubok i vesel, baš ono što nam je nedostajalo. Zaboravite na vrijeme, nek Vas Petar vozi.

Nekad producentski i DJ trio iz Newcastlea, nakon toga dvojac, a sad samo Chris Scott aka Lexicon Avenue koji posljednjih deset godina drži sjeverno englesku klubsku scenu kako individualno tako i kao projekt. Za naš novi podcast Chris nam je poslao melodičnu i plesnu house priču prema kojoj odmah možete zaključiti da se radi o glazbeniku koji govori jezikom plesnog podija. Osjeti se zvuk stare engleske house i tech-house škole bez preteških elemenata sa više opuštajućim grooveom.

umek desk
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.