Skip to main content
  • alt
  • 31.03.2014.

Drugi dio proslave godišnjice CFSN-a

Dva floora, dvanaest godina, 24 sata web streaminga i ni manje ni više negoli 30 DJ-eva, brojke su to drugog dijela proslave godišnjice zagrebačkog kolektiva CFSN.

 
Prvi dio godišnjice CFSN su proslavili u rasplesanom i punom Sirupu. U goste im je sletio mladi i perspektivni HNNY, a zabavljali su se sve do 8:30 ujutro. Shvativši da  ni tada nismo mogli iz kluba istjerati plesače, drugi dio godišnjice odlučili su produžiti čak do 11 sati. Web streaming trajat će punih 24 sata, pa vam ni doma neće uzmanjkati. 
 
Nastavak slavlja pod okriljem brojke XII ovaj put seli u klub Mikser. Godine rada na sceni proširili su im horizonte, a glazba koju vole i predstavljaju više nema granica i ne može se spremiti  samo u jednu ladicu. Po istom pravilu, pravilu višeladičnosti, izabrali su i DJ-eve koji nam za ovu posebnu priliku pripremaju sasvim specijalne slavljeničke setove. Istom prigodom bit će predstavljen i novi portal za elektronsku glazbu i popratne radinosti, Klubikon. Proslava je zakazana za subotu, 5. travnja, cijena ulaznice je 40 kuna, za after party 25 kuna dok je preko dana ulaz besplatan.
 
Popis DJ-eva:
▶ Herzel ▶ Burek DJs ▶ Mack Julia ▶ Arsen Pavešić ▶ Mario Novak ▶ Novell ▶ Cookie ▶ Koolade ▶ Jin San ▶ Digitron Sound ▶ Luka Eterović ▶ Maja Habajec ▶ Æon ▶ itch ▶ phillipe ▶ Funk Guru ▶ Lucija ▶ Maja ▶ Frendova soba // Friend’s room DJs + + + TBA
pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.