Skip to main content
  • 14.10.2024.

Dva dana, 32 DJ-a i maratonski finiš. Ovako je izgledalo ludo zatvaranje sezone Amnesia Ibize

Proteklog je vikenda legendarni super klub na Ibizi zatvorio ljetnu sezonu s maratonskim partyjem.

Piše: 

Dvodnevnim partyjem zatvaranja Amnesia Ibiza je zaključila svoju ljetnu sezonu 2024., uz više od 30 izvođača i back2back postavom koja je dirigirala ples od početka do kraja, na dva podija kluba.

Nekoć je zatvaranje Amnesie bilo poznato po intimnim partyju kojeg su većinom posjećivali lokalci. Međutim, s vremenom se proširio dobar glas o partyju zatvaranja te se priča u potpunosti promijenila. Sada je zatvaranje sezone u Amnesiji jedan od najtraženijih događaja na cijelom otoku jer osim što je to jedan od najdužih i najluđih partyja cijelog ljeta, on i dalje održava pravi duh Ibize.

Upravo zbog velikog interesa, Amnesia je ove godine dodala još jedan dan partyju zatvaranja te pojačala postavu s traženim imenima. U glavnoj sobi se plesalo uz techno i hard techno ritmove, dok je kultna terasa bila obuzeta house ritmom. Fokus je ipak nešto više bio na suboti kada je tisuće partijanera moglo uživati u b2b kombinacijama između Adama Beyera i Marca Faraonea, Cuarteroa i Mande Moor, East End Dubsa i Mar-Ta, Hot Since 82-a i Rossija, Londongrounda, Sidney Charlesa i Caala te glavnom aktu partyja zatvaranja – već sad tradicionalnom setu Jamie Jonesa i Josepha Capriatija uz izlazak sunca.

Za razliku od prethodnih godina, Amnesia je pred kraj svoje ljetne sezone stavila naglasak na što manjem korištenju mobilnih telefona na plesnom podiju, a to je naglasila i pred party zatvaranja u više objava kroz koje su poručili da se mobiteli spreme u džep te da se pleše. “Nema potrebe snimati svaki trenutak. Imamo ekipu u klubu koja snima svaki trenutak za vas. Tako da se opustite, izgubite u glazbi i onda kasnije pogledajte najbolje trenutke!”

Kako je izgledalo jedno od najluđih zatvaranja sezone na Ibizi pogledajte u nastavku.

kruder web
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.