Skip to main content
  • 6.04.2009.

Dva HR izdanja za Kingdom of Music

Proljeće je odlično počelo za zagrebačke producente. Već prvi dan travnja izbacio je na tržište odličan ljetni single My Life a Party za label Kingdom of Music. Riječ je o laganoj ljetnoj skladbi u produkciji zagrebačkog dvojca The Trixx, sa odličnim vokalom poznatog Inuse Dawude i remixevima koje potpisuju Hot Jay vs Cash te mađarski projekt Magnetix.

Piše: 

Nakon promocije na ovogodišnjem WMC-u u Miami-u, stvar je konačno i službeno ugledala svijetlo dana, a premijerno je puštena u programu Radio DJ-a te je ovaj tjedan zasjela kao novi ulaz na broju 10 Dance top liste. Stvar će vam sigurno dobro doci ovo ljeto na gažama po obali, a možete ju pronaći u svim web shopovima kao digital release.

Drugo izdanje pojavilo se u petak, riječ je o singlu Only Love 2009 za DJ Hot Jaya i Casha. Ovo remixirano izdanje sadrži 4 odlične verzije za svačiji ukus, komercijalniji elektro club i radio mix koji potpisuju Hot Jay vs Cash, jedan mračniji remix u produkciji Damira Pushkara te odličan club stormer remix koji potpisuju The Trixx. Taj remix već je podržan od imena kao što su Jerry Ropero, Denis the Menace, Michi Lange i Tristan Garner koji ga je zavrtio i u svojoj emisiji na poznatom pariškom FG DJ Radiju. Single također izlazi na njemačkom labelu Kingdom of Music, i dokaz je odlične suradnje kako domaćih producenata međusobno, tako i domaćih snaga sa stranim imenima. Recimo još samo da ste remixeve mogli premijerno čuti u emisiji D.J.

Time još krajem prošle godine, no s obzirom da je stvar promovirana na WMC-u u Miami-u, službeno je objavljena tek sad. Podržite domaće snage kupnjom ovih releaseva, a za sve dodatne informacije pogledajte na sljedećim stranicama www.kingdomofmusic.de

https://www.myspace.com/hotjayvscash
https://www.myspace.com/thetrixxcroatia

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.