Skip to main content
  • 19.12.2006.

Ellen Allien predstavlja novi CD/DVD koncept

Britanski Resist Music osmislio je novi CD/DVD koncept, s kojim će prezentirati svoje DJe, njihovu glazbu te gradove iz kojih dolaze. Koncept ove kompilacijske serije je jednostavan. Svako DVD izdanje sadržava video uradak u kojem Vas DJ domaćin vodi kroz butike, klubove, kafiće, trgovine DJ opreme grada iz kojeg potječe, što izgleda kao da ste jedan dan proveli s njim u okruženju. 

Piše: 

Prva izdanja ovog koncepta imat će Fischerspooner iz New Yorka, Black Strobe iz Pariza, Damian Lazarus iz Londona, hip-hoper Madlib iz Los Angelesa te DJane Ellen Allien iz Berlina. Uz video uradak na DVD-u ćete pronaći i mix dotičnog DJa kojim prezentira glazbu svoga grada.

Ellen Allien je napravila mix za svoj matični grad Berlin prezentirajući u njemu trenutni trend, njemački electro-house koji je u posljednje vrijeme vrlo tražen svuda po svijetu. Njeno izdanje moći ćete od 20. ožujka 2007.g. pronaći u prodaji pod imenom 'Time Out Presents: The Other Side of Berlin'.

Ova berlinska DJane bilježi uspjeh za uspjehom, jer u 2007.g. ima najavljena još dva CD izdanja. To je mix za Fabric koji izlazi u svibnju, te : 'Boogybytes Vol. 3' za Bpitch najavljen na jesen iduće godine.

'Time Out Presents: The Other Side Berlin' mixed by Ellen Allien tracklist

01 David Bowie – 'Helden'
02 Booka Shade – 'In White Rooms'
03 Quarks – 'Königin'
04 Âme – 'Rej'
05 Rhythm & Sound with Bobbo Shanti – 'Poor People Must Work (Carl Craig Remix)'
06 Miss Kittin – 'Neukölln'
07 Plastikman – 'I Don't Know'
08 Terranova [ft. Tricky] – 'Bombing Bastards'
09 Wayne County & the Electric Chairs – 'Berlin'
10 Monolake – 'Pipeline'
11 Ricardo Villalobos – 'Ichso'
12 Ellen Allien & Apparat – 'Way Out'
13 AGF/Delay – 'You With Now'

Ellen Allien DJ dates

29 Dec Antwerp, Belgium – Petrol
31 Dec Berlin, Germany – Week12end
07 Feb Ljubljana, Slovenia – K4
08 Feb Rome, Italy – Goa
10 Feb Gijon, Spain – Lovejoy Club
16 Feb Dublin, Ireland – Electric Shock @ Temple Bar
17 Feb Madrid, Spain – Low
24 Feb Florence, Italy – Tenax

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.