Skip to main content
  • 30.09.2024.

Energično otvaranje nove Future Scope sezone uz tri svjetska gosta i miljenike publike

Provjerite kako je prošlo otvaranje nove jesenske sezone Future Scopea.

Piše: 

Na dva plesna podija zagrebačkog Boogalooa, Future Scope je pripremio energično otvaranje sezone uz tri internacionalna gosta i domaće miljenike publike. Na velikom flooru su iz zvučnika odzvanjali opasni techno ritmovi, a njima su dirigirali omiljeni slovenski DJ i producent Umek te bugarska brzorastuća zvijezda Christian Craken uz koje su svirali rezidenti DJ Jock i Shipe.

Također, setovi DJ Jocka i Shipe s otvaranja nove Future Scope sezone su bili snimani te streamani na Facebooku.

Mali floor Boogalooa je bio u znaku nešto mekšeg zvuka, a ples na njemu je predvodio rumunjski veteran Mihai Popoviciu uz kojeg su se još našle Una Andrea i Elena Mikac. Afterourse do ranih jutarnjih sati nedjelje su odvozili Una Andrea i Shipe u b2b setu.

@klubskascena @UMEK otvorio novu Future Scope sezonu u #BoogalooZagreb 💣 #umek #futurescope #zagreb #clubbing #party #rave #electronicmusic #dancemusic #remix #edit #bootleg #techno #hardtechno #technomusic #melodictechno #technotiktok ♬ original sound – Klubska Scena

Sljedeće Future Scope tanzanje je već zakazano za petak 18. listopada kada u Zagreb dolaze predstavnici Fckng Serious etikete Ana Clue i Julian Wassermann.

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.