Skip to main content
  • 26.03.2010.

Enter Festival, dvodnevni party na splitskim Bačvicama

Splitske Bačvice profiliraju se u novo mjesto za lude ljetne provode.

Piše: 

Dobro ste pročitali jer ovoga ljeta najljepša i najpopularnija splitska plaža bit će domaćin velikih koncertnih i party spektakla. Osim Kontra Regule događaja u čast preminulom kralju funka Dinu Dvorniku, organizira se još jedan domaći koncert te eventi elektronske glazbe.

Prema informacijama koje sada imamo 6. i 7. kolovoza na Bačvicama se održava Enter Festival uz gostovanja nekoliko stranih DJ-a te tridesetak domaćih imena. Za sada je poznato da će na Enteru nastupiti predstavnik njemačke electro i house scene Tom Novy. Ostala imena bit će nam poznata do 1. svibnja. Detalje o festivalu potražite na www.enter-festival.com

Prošlo ljeto na plaži Bačvice organizirana su dva događaja. Prvi je bio koncert i party "Kontra Regule" u čast preminulom kralju funka Dinu Dvorniku gdje su uz pop-rock pjevače gostovali i najbolji domaći DJ-i. Na Bačvicama se tom prigodom u moru i na plaži okupilo oko 20,000 posjetitelja. Krajem ljeta priređen je i humanitarni party ponovno uz domaće DJ snage gdje je bilo oko 5,000 posjetitelja. Ovim događajima započela je nova faza ljetne zabave na splitskim Bačvicama koje poput ostalih svjetskih popularnih plaža definitivno ne zaostaje ni u kojem smislu.

Evo kako je Kanal5 zabilježio događanja na Kontra Regule koncertu i partyu.
{seyretpic id=469 align=center}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.