Skip to main content
  • 15.07.2009.

Exit House Fest 2009

EXIT HOUSE FEST 2009 održati će se 17. i 18. srpnja 2009. godine i to s podnazivom „48 hours“ jer se nastupi dj-a neće prekidati od početka do kraja festivala. Uz 20ak poznatih hrvatskih dj-a (Toxic – Zagreb, Kosta Radman – Zagreb, Miss Lala – Zagreb, The Trixx – Zagreb, Gigo – Zagreb, Mladen – Aurora Primošten, Van Beat – Sisak, Play Pete – Osijek, Ordan – Kutina, Sasha – Nova Gradiška, Tommy B – Slavonski Brod, Semtex – Slavonski Brod, MDJ – Zagreb, Codyn – Vrbovec, D.C.A.R. – Sl. Brod, Topa – Požega) kao glavne zvijezde festivala bukirani su poznati svjetski dj-i te jedan dj iz susjedne BiH (Fedja Knajdl – Zenica). Za petak 17. srpnja, prvi dan festivala kao glavne zvijezde nastupiti će njemački house dvojac SYKE'N'SUGARSTARR, u zadnje vrijeme poznatiji kao SE:SA. 

Piše: 

U subotu 18. srpnja glavni gosti večeri su jedan od najcjenjenijih svjetskih producenata i dj-a, Dj D.O.N.S. zajedno sa trenutno vodećim svjetskim ženskim house vokalom TERRI B.

EXIT HOUSE FEST , kulturno-glazbena manifestacija za mlade kojoj je cilj promoviranje house glazbe koja je sveprisutna u Hrvatskoj kao i u svijetu. Prošle godine novogradiški cocktail bar EXIT u suradnji sa svojim resident dj-om, Dj Sasha-om pokrenuo je ovaj veliki open air party na poznatom novogradiškom izletištu Strmac koje je udaljeno 12 km od Nove Gradiške.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.