Skip to main content
  • 14.09.2009.

Fabric slavi 10 godina rada

Londonska institucija elektronskog zvuka – Fabric , slavi 10. rođendan. Ako tražite izlaz iz tunela, put prema svjetlosti vodi Vas prema Fabricu, klubu koji ni u moderno doba nije pao pod okrilje suvremene komercijalne produkcije.

Piše: 

Danas se tamo i dalje vrti uvijek svježi underground zvuk na 3 plesna podija. Petkom navečer na rasporedu je klupska večer Fabriclive gdje se svira drum & bass, breakbeat, electro, hip-hop, indie dance.

FabricliveSubotom tamo možete naići na presjek najboljega iz house i techno žanrova a za dobru vibraciju pobrinut će se i stalni rezidenti Craig Richards te Terry Francis. Na ovoj proslavi nastupit će čitav spektar aktualnih underground izvođača u razdoblju od 15. do 17. listopada.

{seyretpic id=364 align=center}
15.10. posebna je drum&bass večer uz goste: Skream, Andy C, DJ Hype, Caspa
16. i 17. listopada za DJ pultom će se izmjenjivati slijedeći umjetnici: Craig Richards, Terry Francis, Andrew Weatherall, Ricardo Villalobos, Steve Bug, Michael Mayer, Ivan Smagghe, Mathew Jonson (LIVE), Daniel Bell (DBX) (LIVE), Konrad Black, Swayzak (LIVE), Kenny Larkin (LIVE), Hipp-e, Halo, Fred Everything, Rub N Tug, Doc Martin.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.