Skip to main content
  • IvanMastermix
  • 17.08.2010.

Fighting to Survive na svjetskom glazbenom tržištu

Nakon hrvatske premijere, pjesma „Fighting to survive“ napokon je dostupna i na svim servisima za prodaju glazbe u digitalnom formatu.

Piše: 

Naslovna foto

IvanMastermix

iTunes eMusic, Amazon, Discogs, Napster i DJ Tunes  samo su neki od Internet servisa na kojima će cijeli svijet, u samo u nekoliko klikova, na legalan način doći do ljetnog hita Ivana Mastermixa, Maura Enassa i Darie kojeg su izdali za diskografsku kuću Menart.

Pjesma „Fighting to survive“ premijerno je slušana na Otvorenom radiju nakon čega je postala dostupna svim radijskim postajama u Hrvatskoj. Ljetne gaže Ivana Mastermixa i nastavak suradnje s Dariom i Maurom Enassom najavljuju toplu jesen, bogatu novim izdanjima i novim gažama jer je Ivan Mastermix nedavno potpisao i ekskluzivan booking-ugovor za Menart. Novi korak u svijet za ovaj odličan trojac je i izlazak digitalnog izdanja pjesme „Fighting to survive“ čime postaje dostupan cijelom svijetu. Obzirom da je riječ o pitkom house hitu, već je i sada mnogo DJ-a pokazalo interes za kupnjom i remixiranjem pjesme.

Da podsjetimo, Ivan Mastermix i njegov riječki kolega, producent Mauro Enass, odradili su produkcijski dio priče dok je Daria, Mastermixova supruga, vokal i tekstopisac.  Daria je u ovoj pjesmi svoje ideje lako pretočila u zapamtljiv refren koji govori o borbi za opstanak, a sve u odličnom radiofoničnom house ritmu koji je kao stvoren za zagrijavanje plesnih podija noću ili pak ispijanje koktela na after beach partyjima.

***

Singl „Fighting to survive“ snimljen je njihovom riječkom studiju, a produkcijski se vrlo lako može usporediti s renomiranim svjetskim house hitovima proizašlim iz tvornica vrhunskog house zvuka. Ovaj singl nije njihovo prvo predstavljanje hrvatskoj i svjetskoj javnosti jer su do sada već izdali: „Our love is alive“, „You to me are everything“ „Utbasunera“ i „Sun and the moon“.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.