Skip to main content
  • 30.07.2024.

Finiš kolovoza u Tisnom je uz Dekmantel Selectors. Požurite po limitirani broj regionalnih ulaznica!

Osmo festivalsko izdanje ovog cijenjenog amsterdamskog brenda donosi niz domaćih i regionalnih predstavnika, kao i pogodnosti za regionalne posjetitelje.

Piše: 

Naslovna foto

Tim Buiting

Dekmantel Selectors se vraća u The Garden Resort u Tisno od 22. do 26. kolovoza. Osmo festivalsko izdanje ovog ljeta donosi iskusne i dobro poznate DJ-eve, domaće i regionalne snage, kao i nadolazeća imena koja će pružiti pet dana vrhunske glazbe na Jadranu.

Krajem kolovoza u Tisnom će se plesati uz imena kao što je voljeni urugvajski umjetnik DJ Koolt, tehnološki čarobnjak Avalon Emerson i Bashkka, Gabrielle Kwarteng & Sedef Adasi koji dolaze u b2b kombinaciji. Tijekom pet festivalskih dana sprema se još poneki uzbudljivi b2b set poput onog između Vladimira Ivkovića i Seana Johnstona, CCL-a i Objekta ili pak Bitter Babea i Florentina.

Među više od 80 potvrđenih imena, važan dio lineupa čine i domaći te regionalni predstavnici tako ćemo u Tisnome slušati ritmove Ane Simovic, Vladimira Ivkovića te članova Metz Attack kolektiva.

Osim što osmo izdanje festivala okuplja i domaće te regionalne predstavnike, organizatori su se pobrinuli da regionalni posjetitelji imaju pogodnosti prilikom kupnji ulaznica. Tako je dostupan limitirani broj regionalnih ulaznica po povoljnijoj cijeni u sustavu Entrio.

Ovogodišnje izdanje Dekmantel Selectorsa donosi i nekoliko novopridošlica na festival poput Sherelle, Dr. Smokea, Flo Dilla, Pieza, Kampire i drugih.

foto: Tim Buiting

Ni ovogodišnje izdanje Dekmantel Selectorsa nije zaboravilo na slavne noći u Barbarella’s Discotheque ili pak boat partyje na kojima će biti domaćini radijske postaje, diskografske kuće i kolektivi koji prednjače u svojih glazbenim nišama poput kolumbijske izdavačke kuće TraTraTrax, dućan ploča u Amsterdamu i distributer vinyla One Eye Witness ili pak kolektiv Milkman.

Svoj obol u ovom dijelu programa će dati hrvatski te regionalni klubovi poput Mastersa, Opium Cluba i 20/44.

Limitirani broj regionalnih festivalskih ulaznica je dostupan kroz sustav Entrio.

umek desk
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.