Skip to main content
  • 23.04.2009.

Freemasonsi dolaze u crno-gorski Maximus

Diskoteka Maximus , domacin prethodna dva izdanja Refresh festivala, ugostice 25-og travnja poznati UK dvojac FREEMASONS i pozivaju vas da posjetite Kotor i uzivate u britanskoj house atrakciji koju cine Russell Small i James Wiltshire. Njihov 4ti singl “Uninvited”, na kome je vokal otpjevala sjajna Bailey Tzuke, jedan je od najslusanijih u Velikoj Britaniji, a […]

Piše: 

Diskoteka Maximus , domacin prethodna dva izdanja Refresh festivala, ugostice 25-og travnja poznati UK dvojac FREEMASONS i pozivaju vas da posjetite Kotor i uzivate u britanskoj house atrakciji koju cine Russell Small i James Wiltshire. Njihov 4ti singl “Uninvited”, na kome je vokal otpjevala sjajna Bailey Tzuke, jedan je od najslusanijih u Velikoj Britaniji, a njihov remiks Bjonsine i Sakirine pjesme “Beautiful liar” produzio je slavu ovog svjetski poznatog hita na britanskim top listama. Pocetak nastupa FREEMASONS je u 22h, cijena ulaznice 8 eura, a za sve informacije i rezervacije mozete se obratiti na telefon +38269 355 391.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.