Skip to main content
  • 7.10.2009.

Fun Academy u novom ruhu otvara uz Johna Acqavivu

Čast nam je najaviti otvorenje novog kluba "LA NOCHE" (ex Fun Academy) na Preluci ove subote 10.10 uz jednog od najutjecajnijeg dj danasnjice: JOHN ACQUAVIVA!  Jako smo zadovoljni ishodom gradjevinskih radova i dizajnom kluba. Dozivio je velike promjene, Uz kompletno novo ozvucenje i najnoviju LED light tehnologiju, rijesili smo i staru boljku a to su […]

Piše: 

Čast nam je najaviti otvorenje novog kluba "LA NOCHE" (ex Fun Academy) na Preluci ove subote 10.10 uz jednog od najutjecajnijeg dj danasnjice: JOHN ACQUAVIVA!  Jako smo zadovoljni ishodom gradjevinskih radova i dizajnom kluba. Dozivio je velike promjene, Uz kompletno novo ozvucenje i najnoviju LED light tehnologiju, rijesili smo i staru boljku a to su stare instalacije koje su nerijetko zadavale glavobolje starim vlasnicima, prica Emin Alunovic, voditelj kluba koji je vodio isti i proslu godinu. Velika je novost kluba i jos jedan VIP floor koji sadrzava 9 zasebnih separea te Cocktail bar, koji dosadasnju ponudu dizu na kvalitetniji nivo. Takodjer se mijenja koncept kluba, subote su rezervirane za house muziku i sve njezine pravce, dok je petak za Techno, te slicne alternativne pravce.Takodjer su u planu koncerti.. Vec sljedeci vikend imamo gostovanje dj YAYA-e koji je resident Space-a na Ibizi, kluba koji je godinama zaredom proglasavan najboljim na svijetu. Za otvorenje sviraju: John Acquaviva (Canada), Mark Ash i Moffous dok u Sarenoj Funky sobi sviraju Fryer, Arzenik i Claus Cottini.Uz Pozivnice je ulaz besplatan, u protivnom je 50 kn do ponoci i 60 kn nakon.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.