Skip to main content
  • 13.08.2024.

Future Scope i Roots nastavljaju turneju Jadranom s Christianom Crakenom. Sljedeća postaja Aurora!

Zagrebački Future Scope i splitski Roots nastavljaju svoju ljetnu turneju i stižu u prelijepi Primošten!

Piše: 

Nakon nastupa u Dubrovniku, u srijedu 14. kolovoza prema se još jedna nezaboravna techno noć u kultnoj primoštenskoj Aurori. Zvijezda večeri je brzorastući bugarski DJ i producent Christian Craken, kojem će se pridružiti dobro poznata podrška u sastavu DJ Jocka, Shipe i Tonija Juranovića.

Brzorastući bugarski DJ i producent Christian Craken je 2023. prvi put gostovao u zagrebačkom Boogaloou i odmah je osvojio Future Scope publiku. Craken je poznat po svojoj sposobnosti da podigne atmosferu do usijanja svojim dinamičnim setovima i originalnom produkcijom. Isto tako, kao vlasnik izdavačke kuće Phobia, etablirano je ime na underground sceni. Njegove trake mogu se čuti na renomiranim labelima poput Senso Sounds, Jannowitz Records i Dark Face Recordings.

Uz Crakena, za vrhunsku zabavu pobrinut će se i jednog od naših najboljih DJ-eva nagrađivanog od strane Ambasadora – DJ Jock. Na lineupu se nalaze još i Shipe, voditelj i rezident Future Scopea, najdugovječnijeg i nagrađivanog clubbing programa u Hrvatskoj te Toni Juranović, školovani glazbenik, multiinstrumentalist i DJ koji beskompromisno i s užitkom razbija sve glazbene restrikcije i ograničenja.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.