Skip to main content
  • 20.05.2008.

Garden Fest u Zadru

Garden sezona počinje 30. svibnja otvorenjem The Garden bara, a nastavlja se brojim događanjima u samome baru, na brodu Argonaughty, te u klubu Barbarellas i tijekom Festivala. Popularni zadarski, a sada već nesumnjivo i europski poznat, bar The Garden početkom ljeta ulazi u svoju petu sezonu postojanja. 

Piše: 

Smješten na stoljetnim zidinama ovog savršeno formiranog povijesnog grada The Garden svoja vrata otvara 30. svibnja najavljujući početak nove sezone nezaboravnih ljetnih provoda i glazbenih večeri kako u samom (The Garden) baru tako i u sklopu ljetnog The Garden Festivala, na popularnom party brodu Argonaut i ljetnom klubu Barbarellas u Petrčanama nadomak grada. The Garden Festival ove se godine, treći puta za redom, održava od 4. do 6. srpnja. U samo tri godine svog postojanja Festival je dosegao maksimalan kapacitet od oko 2500 posjetitelja, dok ulaznica za ovaj glazbeni događaj postaje jedna od traženijih europskih party propusnica.

Ulaznice: Dnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna u pretprodaji i 150 kuna u danima Festivala od 10. svibnja prodaju se u svim poslovnicama agencije Generalturista u Hrvatskoj.

Izvor: www.net.hr

{snippet 1}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.