Skip to main content
  • 18.10.2024.

Gdje plesati uz elektronički ritam ove jeseni i zime u Dubrovniku?

Nakon Rijeke, donosimo kratki pregled ključnih plesnih lokacija na krajnjem jugu Hrvatske gdje ove jeseni i zime možemo očekivati elektronički ritam.

Piše: 

Naslovna foto

Emil Varga

Lazareti

Kultni klub Lazareti radi tijekom cijele godine, a program je oduvijek orijentiran prema urbanoj publici. Elektronička glazba u njemu svoje mjesto redovno ima, a za pultom najčešće sviraju lokalne snage, uz pokoje gostovanje. Prvi sljedeći najavljen party je već sutra uz Maroja i Sam Waxa.

foto: Marko Edge

Revelin

Najveći dubrovački klub radi tijekom cijele godine, ali nakon što su njegova vrata tijekom turističke sezone bila otvorena svakodnevno, u jesenskim i zimskim mjesecima ona su ipak otvorena samo vikendom. Za pultom se najčešće nalaze rezidenti Revelina, kao što su Alex-G i DJ Speed, a klub u hladim mjesecima programski još šara s pokojim većim koncertom za domaću publiku te zabavama za studente.

foto: Emil Varga

Love Bar

Love Bar je poznat po svojoj terasi i ljetnom terminu svirki uz zalazak sunca. U Love Baru se svakodnevno može čuti probrana selekcija elektroničke glazba, a vikendom uhvatiti pokoji DJ set ili pak urbani koncert. Jedan od sljedećih najavljenih događaja u Love Baru je Vinily Session i sajam ploča koji će se održati sutra.

Milk

Milk je prvi službeni gay bar u Dalmaciji. Bar je otvoren i tijekom dijela jeseni i zime, a u tim hladim mjesecima prilika za ples uz elektronički ritam je vikendom. Uz pokojeg gostujućeg DJ-a, za pultom se ipak najčešće mogu pronaći rezidenti Alex-G i Zhajo.

Shizuku / Trinity

Shizuku / Trinity nije klasičan klub ili bar, već je azijski restoran u kojemu svakog četvrtka, petka i subote sviraju lokalni DJ-evi i rezidenti. Lagane elektroničke beatove tijekom cijele godine serviraju imena DJ-evi poput Bozze, Dyooka, Lize, Mira, Slima, Speeda i Time Jacka.

Ako znate za neki party ili pak mjesto u Dubrovniku na kojem se može čuti elektronički ritam, javite nam na [email protected] kako bi mogli ažurirati vodič.

kruder web
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.