Skip to main content
  • 14.01.2011.

Gdje plešete ovaj vikend?

Petak je i svi već na veliko razmišljamo i znamo s kime i gdje se opustiti ovaj vikend.

Naš je izbor pao na sljedeća dva tuluma:

Chew the Fat! Croatia – Sirup, Zg
NEOTERIC, koji nam dolazi iz Vancouvera, poznat je po svojoj raznovrsnoj te izuzetno zabavnoj glazbenoj selekciji. Tijekom svoje karijere nastupao je na gotovo svim važnijim glazbenim eventima diljem svijeta, dok su njegove pjesme i remixeve podržali ponajbolji svijetski DJi kao što su A-Trak, AM, Diplo, Switch, Steve Aoki, DJ Mehdi, Busy P, The Rub, Dave Nada, Stretch Armstrong, Smalltown DJs, Annie Mac (BBC), te mnogi drugi. Nakon svirki u najmondenijim klubovima i večerima sjeverne Amerike, uključujući DJ AMov “Banana Split Sundays” u LAXu te Steve Aokiev “Dim Mak Tuesdays” u Cinespaceu, Neoteric dolazi i sutra u zagrebački Sirup.

Baile Musik label . Jungla, St
Baile Musik osnovao je Luka Vujeva (See Why) 2009. godine, a ove subote u Jungli nastupaju Mariano Mateljan, See Why te Miro. Izdanja Baile Musika su puštana od najjačih svjetskih dj-a kao što su: Carl Cox, Luciano, Loco Dice, Patrick Zigon, Hector Couto, Francesco Bonora, Federrico Grazzini, Federrico Lochi, Brothers Vibe, Benjamin Kruse, Jacuzziy Boys, Krummstoff, Ardo, Den Ishu itd. Osnovni cilj i misao vodilja Baile Musika je izdavati kvalitetnu, modernu i pristupačnu house glazbu i na taj način kreirati prepoznatljiv hrvatski brand koji će biti prepoznat van granica.

Na repertoaru također večeras imate izvrsnu Ekstrakt večer u Sirupu gdje nastupa Dj Labud, a za sve one koji u Osijeku večeras namjeravaju plesati preporučamo party u Tufne s Funk Guruom. U Dubrovniku ce sve ljubitelje plesne glazbe zabavljati uz besplatan ulaz Torres, mjesto zločina Insomnia, a ljubitelji disko glazbe mogu svratiti u splitsku Junglu na legendarnog Dj Solu.

Subota je osim Chew the Fat! Croatia rezervirana za okupnjanje u Boogalooo, dok u Medici možete posjetiti Pistolero večer s HedFluxom koji je pravu poslasticu pripremio zadnji puta kada je gostovao.

Dobar ples i zabavu želi vam Klubska Scena!
kruder web
dh limited
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.