Skip to main content
  • 1.02.2011.

Get EXITed – Papaya Zrće 2011 uz Joris Voorna i Dennis Ferrera

Najveće regionalno povezivanje glazbenih manifestacija i ovog ljeta u tri festivalska dana u Papayu dovodi neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice. Na prvom ljetnom festivalu nastupaju Dennis Ferrer i Joris Voorn.

Piše: 

Naslovna foto

Get Exited Papaya Zrce 2011

 

GET EXITed zajednički festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala dobit će svoje drugo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 27.- 30. lipnja ove godine. Get EXITed u klubu Papaya okupit će najbolje regionalne ali i svjetske glazbene izvođače, dj-e i producente koji će u tri dana i tri noći festivala prezentirati najbolje od house (swing), electro, techna, dub step-a i dr. Nakon Papaye, Get EXITed turneja nastavlja se i u drugim gradovima regije, a kulminacija cijele turneje bit će kao i prošle godine u sklopu dnevnog izdanja Exit-a, gl. trgu i plaži Štrand.

Za srijedu 29. lipnja Get EXITed je potvrdio gostovanje vlasnika prošlogodišnjeg najvećeg ljetnog hita „Hey hey“, Grammy nominiranog DENNISA FERRERA. Na pravom mjestu, u pravo vrijeme. Upravo je to možda najbolji opis ovog iznimnog producenta i Dj-a koji kao da je uvijek korak ispred pravca, zvuka i smjera dance scene. Konstantno prisutan na sceni, Dennis stalno iznenađuje struku i publiku pa tako sa „Sinfonia Della Notte“dobija priznanje prestižnog glazbenog magazina – DJ Mag-a. Prošlogodišnji ultimativni hit svih radio i tv postaja, ali i klupskih plesnih podija te ljetnih festivalskih pozornica „Hey hey“ osvojio je baš sve. Od nominacije za Grammy preko br. 1 najprodavanijeg singla na Beatport, Juno, Itunes. Ovaj iznimno talentirani producent već sada je mjesecima unaprijed rezerviran za nastupe i festivale, a u novaljskoj će papayi Papayi 29. lipnja nastupiti po prvi puta. Warm Up nastup za Ferrera imati će njegov kolega Andre Hommen.

{youtube}5dgimjMhAIk{/youtube}

Ljubitelje techno zvuka zasigurno će razveselit potvrda gostovanja Nizozemca JORIS VOORN-a u četvrtak 30. lipnja na Get EXITed festivalu. Ovaj diplomirani arhitekt suvlasnik je diskografske kuće Rejected, a poznat je po orginalnom house zvuku koji najviše podsjeća na Detroit techno. Njegov prva produkcija izlazi 2002. godine kada izdaje Muted Trax EP koju u startu podržavaju Laurent Garnier, Derrick May, Carl Craig. U 2003. Godini izdaje Lost memories Ep koja postaje hit, a sam Vorn biva proglašen „Talent of the year“ na dodjeli „Dutch Dj Awards“.

ULAZNICE za GET EXITed festival dostupne su od srijede 02. veljače po promotivnoj cijeni od 20 eura u sustavu Eventim-a (www.eventim.hr).

PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.  O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA. Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.

kruder web
dh limited
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.