Skip to main content
  • 8.03.2022.

Glitterbox lansira debi dokumentarac o noćnom životu Where Love Lives

Projekt koji je nastajao dvije godine, a snimanja se odvijala diljem svijeta prije pandemije, fenomen noćnog života Glitterbox uskoro će premijerno prikazati debi izdanje dugometražnog dokumentarca Where Love Lives

Piše: 


Ekskluzivno na YouTubeu i besplatno za gledanje, trodijelni događaj počet će setovima vrhunskih DJ-eva Glitterboxa, koji će neprimjetno krenuti u svjetsku premijeru filma. Može se pogledati na YouTubeu od 18. ožujka 2021. s početkom u 21h, a nakon premijere slijedi virtualni after-party, koristeći novu YouTubeovu tehnologiju Live Redirect. Film će tada i dalje biti dostupan za globalno gledanje.

Where Love Lives je priča o trajnoj moći glazbe da manifestira raznoliku i uključivu zajednicu, te moći te zajednice da prihvati i prigrli, da oslobodi, čak i da spasi živote. Kroz opsežne ekskluzivne intervjue s titanima kulture noćnog života, Billy Porter, Honey Dijon, Kathy Sledge, Kiddy Smile, John 'Jellybean' Benitez, Kae Burke (House Of Yes), Fiorious i mnogi drugi istražuju kako su oni otjerani na margine društva bezuvjetno dobrodošli u središte plesnog podija.

Plesni podiji mogu ujediniti ljude na način na koji vlade i religije ne mogu, a ja stojim uz to sh*t 100%Honey Dijon

Kroz priče Glitterboxove kaleidoskopske obitelji umjetnika, plesača i queer izvođača, Where Love Lives istražuje teme identiteta i samoizražavanja te vitalnu važnost koju klub igra za one čiji identiteti nisu u potpunosti prihvaćeni u mainstreamu. Stručno se krećući kroz povijest kulture noćnog života i predstavljajući njezinu sadašnjost, film susreće nevjerojatna stvorenja koja ga nastanjuju i povezuje točke koje su svakog od njih nacrtale da odgovore na poziv plesne glazbe.

Ne tražite potvrdu izvana. Budite svoja vlastita potvrda, govorite život sebi. Nađi svoje pleme, pronađi svoju obitelj, pronađi svoju odabranu obitelj, koja razumije kako te bezuvjetno voljeti. Billy Porter

Dokumentarac je sniman na raznim lokacijama u New Yorku, Ibizi, Parizu i Londonu. Uz osnivača Defected i Glitterboxa Simona Dunmorea kao izvršnog producenta, daljnji suradnici uključuju zvijezdu svijeta umjetnosti u usponu Haris Nukem, suosnivača Sink The Pink Glyn Fussell i legendarnog DJa/producenta Nicky Siana.

pvd desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.