Skip to main content
  • Swedish House Mafia
  • 9.08.2010.

Godskitchen na Zrću donosi Swedish House Mafiu i trodnevnu zabavu

Dva svjetska poznata i priznata branda, MTV i britanski Godskitchen po prvi put zajedno tvore glazbeni festival koji će se ovog ljeta od 11.-13. kolovoza održati u klubu Papaya. Nakon godina etabliranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrand te stoji iza mnoštvo uspješno organiziranih velikih dance manifestacija, festivala, partyija, evenata.

Piše: 

Naslovna foto

Swedish House Mafia

Godskitchen se ističe od ostalih manifestacija po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspješnijih europskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima diljem svijeta- u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi…Uz top produkciju Godsktichen-a, njihovo najubojitije oružje su svjetska imena koja krase sve njihove manifestacije. Njihovi unaprijed rasprodani eventi dovoljno govore o tome. Regionalni MTV drugu godinu zaredom pleše u klubu Papaya, a svi gledatalji najveće svjetske glazbene televizije uživat će u najboljim izdanjima ultimativne ljetne zabave. Papaya će tako po prvi put u Hrvatskoj biti mjesto sudara dva najveća glazbena i festivalska brenda.

MTV presents GODSKITCHEN (11.-13.08.2010.) KLUB PAPAYA
11.08. SWEDISH HOUSE MAFIA – support by AN21

Njihov nastup je prošle godine Papaya tim i službeno proglasio najboljim u sezoni 2009. Već par godina unazad, ONI su sinonim house glazbe. Njihov zadnji hit „ONE“ s američkim producentom Pharellom ne silazi s prvog mjesta svjetskih glazbenih ljestvica. Najpoznatiji švedski glazbeni proizvod u zadnjih deset godina suvereno drži tron glazbene industrije, a iza zaraznih ritmova trojca zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umjetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svjetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle. Prilika da ih vidite skupa u sastavu Swedish House Mafia je jako rijetka, a počašćene su jedino najpoznatije svjetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od prošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafie u Papayi je svjedočilo više od 5000 gostiju iz cijelog svijeta. Ove godine, „titanic trio“ u Papayu dolazi opravdat titulu najboljeg nastupa iz 2009. Organizatori preporučuju da ne propustite jedinstveni doživljaj čuvene trojke. Oni su kreatori i vladari svjetske house scene. Pripremu i uvod za ultimativni događaj ljeta pružit će AN21, poznatiji kao mlađi brat popularnog Steve Angella.
https://www.swedishhousemafia.com

12.08. GARETH EMERY

Gareth Emery  je jedno od najkonstatnijih imena današnje scene kojem će nastup u Papayi na drugom danu MTV presents Godskitchen festivala u četvrtak 12. kolovoza biti premijerni u Hrvatskoj. Njegovoj globalnoj prisutnostu na sceni dokazuje i visoko pozicionirano 9 mjesto na svjetskoj top listi Dj-a prema Dj Mag Top 100. Podatak da je prije svoje 30ete godine kao jedini Dj dotaknuo nedodirljivu top 10 listu govori da je pred njim obećavajuća karijera. Svi ljubitelji trance pravca zasigurno će bit oduševljeni nastupom Gareth Emery, jer u svijetu clubbinga slovi kao jedan od najboljih Dj-eva i pokretača publike.
https://garethemery.com

13.08. ARNO COST – Exclusive After Beach performance

Arno Cost je jedan od najmlađih ali i najtalentiranijih francuskih producenata i Dj-a koji je u vrlo kratko vrijeme zasjeo na sve vrhove svjetskih Top lista. Njegova produkcija odusevila je mnoge poznate i vec eminentne svjetske producente, a sam ARNO COST kaze da je oduvijek bio fasciniran glazbom. Stoga, ne čudi što je već s 23 godine (23 rođendan je proslavio u klubu Papaya prošlo ljeto pred 4500 gostiju) postao simbol najvecih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit "Magenta" podržali su već tada iskusne kolege i legende poput Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr. Popis osoba koji danas traže glazbeni pečat ovog mladog producenta iznimno je velik, a spomenom imena David Guetta kojemu je Arno Cost u 2008. godini napravio par remixa za njegov album dovoljno govori o njegovom iznimnom potencijalu.
https://www.myspace.com/arnocost

13.08. ABOVE&BEYOND – support by ANDY MOOR (NIGHT)

Nema potrebe previše opisivat značaj niti reći nešto novo što već nisu napravili u svojoj karijeri. Vlasnici su jedne od najcjenjenijih te utjecajnijih diskografskih kuća u svijetu. Above & Beyond, također po prvi put će nastupat  u Hrvatskoj, u klubu Papaya na zadnjem danu MTV presents Godskitchen festivala. Njihovoj popularnosti i prilagodljivosti u prilog idu nastupi na tajnim eventima za 200 ljudi u Japanu, preko spektakularnih nastupa na plažama Brazila za preko milion ljudi. Brazil će zamijenit plažom Zrće na zadnjem danu festivala u petak 13. kolovoza. Uvod u nastup Above & Beyond radit će jedno od najcijenjenijih imena među trance publikom, repsektiran kao producent ali i kao DJ, Andy Moore će Vas uvest u nezaboravno putovanje na zadnjem danu festivala.
https://www.aboveandbeyond.nu/
https://www.andymoor.com/

TICKET INFO:
https://www.eventim.hr/
https://www.novalja.com/

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.