Skip to main content
  • 26.01.2012.

Gradonačelnik Londona kontra Ministry of Sounda

Ministry of Sound dobio je veliku pravnu bitku lani sa peticijom "Save Our Club" kada su odbijeni zahtjevi privatnog investitora za gradnjom luksuznih apartmana nasuprot mjesta gdje se nalazi popularni londonski klub.

Piše: 

Naslovna foto

Ministry of Sound


No, priča dobiva svoj nastavak u ovoj godini. Londonski gradonačelnik Boris Johnson planira odobriti gradnju luksuznih apartmana nasuprot Ministry of Sounda. Ako se sagrade, vraćamo se na staru priču – klub star 20 godina morat će zatvoriti svoja vrata. Lani su neki veliki i utjecajni DJ-i reagirali na razvoj situacije a 26,000 ljudi je potpisalo peticiju za spas kluba.

Sada je investitor pridobio na svoju stranu gradonačelnika te zajednički pokušavaju opozvati demokratsku odluku od 11. listopada koju je donijelo vijeće Southwarka. 2012. je godina izbora u Londonu. Ako Boris Johnson ponovno pobijedi značit će to kraj jedne divne epohe londonskog noćnog života.

Potpišite i Vi peticiju za spas online ovdje, putem Twittera #savemosclub, ili uputite mail gradonačelniku sa svojom slikom iz kluba na [email protected]. U naslovu maila neka piše: Come on Boris, Please Don’t Stop The Music.

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.