Skip to main content
  • 29.11.2023.

Greenlight u Pogonu Kulture predstavlja 360° koncept eventa

Greenlight kolektiv za kraj 2023. sprema posebnu poslasticu i novi koncept za sve miljenike underground housea

Piše: 


Predstavit će 360º – koncept eventa gdje DJ pult stavljaju u središte plesnog podija i DJa okružuju publikom sa svih strana. U goste iz Skandinavije stiže snagator underground scene Per Hammar.

"Greenlight po prvi puta dolazi u Pogon Kulture – najveći klupski prostor u Rijeci – što vidimo kao idealnu priliku za isprobati nešto novo i drukčije, nešto o čemu već neko vrijeme mozgamo, ali nismo imali na raspolaganju prostor koji to može fizički izvesti. Umjesto da je DJ smješten daleko od dohvata publike, mi ga želimo smjestiti u središte eventa: plesni podij. Naša vizija je da ćemo bližom i intimnijom interakcijom između artista i plesača stvoriti posebnu atmosferu koja je manje nalik predavanju i bliža razgovoru na istoj razini. I odabir artista je ugrađen u ovaj koncept – ovako intimna i delikatna interakcija s DJom pita žanrove i selekciju koja je jednako oštra, prisutna i zahtjeva pažnju."

Per Hammar (Dirty Hands / Kiloton) je švedski genijalac i underground house i minimal majstor. Vlasnik je labelova Dirty Hands, 10YEARS, De Vloer, a u 15 godina karijere njegova diskografija izdavala se i na labelovima Berg Audio, Talman Records, Constant Sound, Dungeon Meat i Infuse. Nastupao je diljem svijeta i zaista se radi o respektabilnom glazbeniku kojeg nam je velika čast ugostiti u Rijeci. U Malmö-u, zajedno sa Kajsom Lindström, već 10 godina održava večer Kiloton gdje ugošćuje najveća imena underground house i minimal svijeta.

Osim glavnog gosta u subotu, 9. prosinca, maleni fiumanski boiler room upotpuniti će naši uobičajeni Greenlightovi rezident-selektori: Grenco, Ian Staraj(Phonophobes), Ivan Erjavac, Andrija Mlacović (Phonophobes) i andreas. Naravno, uz pomoć zelenih ljubimaca kao dekoracija prostora ostaju uz svoje zelene korijene.

Karte su dostupne na idućem linku:

https://core-event.co/events/greenlight-360-w-per-hammar-bc68/

sonus 2
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.