Skip to main content
  • 31.03.2009.

Hacienda Family Weekend – 5 godina sa Vama

Dragi prijatelji, provedimo zajedno „HACIENDA FAMILY“ jubilarni vikend povodom 5. godine postojanja Haciende Sarajevo. U četvrtak 23.04. će nastupiti CUBALCANICA najvrući plesni klupski bend  porijeklom sa Kube i prostora Srbije. U petak 24. i u subotu 25. travnja na danceflooru će vas zabavljati ALL STARS RESIDENTS – svi residentni dj-i Haciende koji su vas u proteklim godinama vodili kroz najveće house hitove i ludi provod.

Piše: 

KAZOO / BL  četvrtak 30.04.
Kazoo je proglašen za najbolji domaći klupski sastav koji je nastupio u Haciendi. Svaka svirka znači konstantna četiri sata vrhunskog provoda. Hacienda je upravo klub koji ih je predstavio sarajevskoj publici te je u navedenom, kako i sami često u javnim istupima svjedoče, poseban doživljaj i drugačiji nastup od ostalih lokacija u kojima su nakon toga počeli raditi. Ukoliko ih do sada niste imali priliku vidjeti i čuti onda je ovo upravo za vas velika šansa da nadoknadite propušteno gradivo 🙂
 
„NOÆ DOBRIH LJUDI“ , planirana u četvrtak 16.04., je vrijeme kada se sve zaboravi, a srce otvori. Bacardi bend  house, latino i pop himne to je isprobani recept „provoda bez greške“. Poznato vem je da će kao i uvijek ukupan prihod večeri od pića, hrane i simboličnog ulaza 2 KM biti doniran u dobrotvorne svrhe Udruženju altruista Dobro (www.dobro.ba)

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.