Skip to main content
  • 10.06.2008.

Hartera4 Festival u Rijeci 13. i 14. lipnja

Hartera4 festival održava se 13. i 14. 06. 2008. godine četvrti put, u istom prostoru, u isto vrijeme, sa već prepoznatljivom koncepcijom koja donosi najjače izvođače urbane klupske glazbe iz regije i svijeta, njih 40-ak na dvije Harterine pozornice. Prvog dana od izvođača elektroničke glazbe nastupit će Roisin Murphy (UK), Josh Wink (USA), SebastiAn (F), […]

Piše: 

Hartera4 festival održava se 13. i 14. 06. 2008. godine četvrti put, u istom prostoru, u isto vrijeme, sa već prepoznatljivom koncepcijom koja donosi najjače izvođače urbane klupske glazbe iz regije i svijeta, njih 40-ak na dvije Harterine pozornice. Prvog dana od izvođača elektroničke glazbe nastupit će Roisin Murphy (UK), Josh Wink (USA), SebastiAn (F), Client (UK), Mr.C (UK), Seraphim Codex, Fryer, Daniel Kunštek, A+, Marmat, a drugi dan – James Zabiela (UK), Alen Sforzina, Zero, Arszenik, Chromidome, Pille. Većina inozemnih izvođača nastupa na najvećim svjetskim festivalima, čime se Hartera definitivno pozicionira kao najprogresivniji nacionalni festival urbane klupske glazbe i najveće glazbeno događanje u Hrvatskoj izvan Zagreba. Od 01. lipnja krenula je prodaja jednodnevnih ulaznica za Hartera4 festival po cijeni od 150 kuna. Festivalske ulaznice (za oba dana) i daje se mogu nabaviti po cijeni od 220 kn.

Ulaznice su dostupne u:

    * Dallas Music shopovima
    * sustavu Eventima : online ili na nekom od prodajnih mjesta

    * na Harterinom info štandu na Korzu (svaki dan od 10 do 20 sati)

Podsjećamo vas kako se karte (vouchere) kupljene na riječkom kartomatu na Korzu, odnosno putem web stranice Kulturaplus mogu zamijeniti za originalne festivalske ulaznice u Dallas Music Shopu u Rijeci, na adresi Splitska 2a.

→ HARTERA4 AFTER PARTY
Club: "TESLA" – Rijeka
Main Floor: Amor, Bebetto, Boo Dale
*Početak u 05h, ulaz 30 kn

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.