Skip to main content
  • Hed Kandi
  • 16.03.2010.

Hed Kandi u Sarajevu

Hacienda Cantina Mexicana u Sarajevu će postati jedna od eminentnih lokacija u regiji koja će ugostiti prestižni muzički i lifestyle brand Hed Kandi iz Londona.

Piše: 

Naslovna foto

Hed Kandi

Osnovan je 1999.g. a do sada je izbacila osam stotina CD kompilacija koje mixaju najbolji svjetski DJ-i. Sve kompilacije krasi izuzetan dizajn gdje je u prvom planu uvijek ljepši spol. Usporedo s izdanjima napravili su uspješni brand cije klupske veceri su rasprodane svuda po svijetu. Jedan od producenata Hed Kandi-a na dan prije eventa dolazi u Sarajevo kako bi obavio završne produkcijske pripreme za ovaj spektakl i time garantirao njegovu svjetsku kvalitetu, koja uključuje poseban Hed Kandi dekor ,video, rasvjetu i zvuk. Međutim tu nije kraj, Hed Kandi poklanja svim posjetiocima eventa nekolicinu Hed Kandi kompilacija, te mnoštvo Hed Kandi poklona od kojih izdvajamo Hed Kandi majice, key chain-ove i bedževe.

Poznati po najglamuroznijim party doživljajima na jet-set destinacijama diljem svijeta. Hed Kandi će sa svojim vrhunskim dj-ima, performerima i voklistima ove godine u Haciendi prirediti nekoliko party-a. Samo prošle godine Hed Kandi rezidenti, među kojima su DJ-evi, saksofonisti te školovani vokalisti, posjetili preko 1000 evenata u više od 50 zemalja. Tako će se i Sarajevo ove godine naći na prestižnoj karti Hed Kendijevih evenata.

Hed Kandi u sarajevskoj Haciendi

BAVARIA PRESENTS HED KANDI @ Hacienda

Subota 20. Mart @ 21.00h

 www.hedkandi.com

Colin Airey (UK)

www.myspace.com/plasticdemon

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.