Skip to main content
  • How Convinient
  • 27.08.2011.

How Convinient imaju novi spot

Nakon što se spot za pjesmu "Crushing Ego's Since 1984" izgubio negdje u prijevodu, vesela družina iz Zagreba predstavlja novi.

Naslovna foto

How Convinient

 

Video za pjesmu "Time Is On My Side" sa nadolazećeg albuma SeXes zagrebačke elektro poop skupine, sniman je u kući u sklopu koje je  How Convinient studio i Ciklorama radionica, te predstavlja jedan dan proveden sa prijateljima.
{youtube}3Lb78gYHqPs{/youtube}

How Convinient je elektro pop projekt koji je nastao kao rezultat utjecaja post modernog društva te utjecaja konceptualne umjetnosti i porno filmova, cilj im je stvoriti glazbu jedino zbog zabave zbog čega se nadaju da će njihova glazba rasplesati što veći broj ljudi,  kolektiv čini pet glazbenika Bojan Rokvić, Nikola Kos, Jasmina Bolanča, Luka Kurjan, Marijo Franić.

Do sada su odradili veći broj gigova, a najzapaženiji im je bio nastup prije Faithlessa u ožujku ove godine, naravno na našoj godišnjici u travnju, te na Terraneo festivalu.

How Convinient poziva sve željne dobre zabave da im se pridruže 17.09. u Klubu Sirup na promociji prvog albuma SeXes koji izdaju za Home Made Electronica label.

kruder web
dh limited
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
dh limited
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.