Blacksoul

Hrvatski DJ surađuje s dobitnikom Grammyja

Srijeda, 30 Lipanj 2010
Blacksoul, domaći DJ i producent najavio suradnju s "kraljem remiksa".

Tomislav Pasanec, ljubiteljima i poznavateljima elektronske glazbe poznatiji kao DJ i producent Blacksoul, najavio je suradnju s dobitnikom nagrade Grammy. Producent Maurice Joshua, pionir house glazbe, 2004. godine nagrađen je tim najprestižnijim priznanjem u glazbenom svijetu za remiks Beyoncéine pjesme "Crazy In Love".

"Predložio mi je da napravim remiks njegove pjesme 'More Love'. Naravno, prijedlog sam odmah prihvatio – velika je čast surađivati s velikanima poput Mauricea", rekao je Tomislav Pasanec. Prozvan "kraljem remikseva", Maurice Joshua je u zadnjih 20 godina surađivao s najvećim imenima pop i R&B scene, kao što su Beyoncé, Michael Jackson, Rihanna i Justin Timberlake – a sad će se među njih ubrojiti i Blacksoul. Maurice i Tomislav se slažu: "Pozorno pratite top-ljestvice – ova stvar će sigurno biti hit!"

Tomislav Pasanec – Blacksoul
Domaći DJ i producent s više od šesnaest godina iskustva najveći je domaći izvoznik elektronske glazbe s vlastitom izdavačkom kućom i više od šezdeset izdanja, a redovit je gost domaćih i inozemnih klubova i radio-emisija. Nedavno je postao prvi domaći house DJ koji je sudjelovao u Winter Music Conferenceu u Miamiju, najvećem svjetskom eventu industrije elektronske glazbe.

Do suradnje s Mauriceom Joshuom došlo je, kako kaže, sasvim slučajno, managerica poznate vokalistice Kim English, koja pjeva vokal na novom singlu Blacksoula je i njegova managerica. Maurice je ponudio da mu se odradi remiks-produkcija na novom singleu "More Love", što je ujedno bila i prilika za novo iskustvo i učenje od velikana.
Hrvatski DJ surađuje s dobitnikom Grammyja