Skip to main content
  • Jean Michelle Jarre
  • 7.01.2013.

I veliki Jarre bježi od poreza?!

Kako je najavio, tako je i napravio, novi francuski predsjednik Hollande uveo je porez na bogate, a među onima koji su odlučili pobjeći iz zemlje, kako se čini, našao se i veliki Jean Michele Jarre.

Piše: 

Naslovna foto

Jean Michelle Jarre

Naime, iz Downing streeta broj 10, sjedišta britanskog premijera, javljaju kako je poznati francuski glazbenik ovog rujna bio na razgovoru jer razmišlja da prebaci svoje poslovanje u UK, i tamošnji Tech City, mjesto podržano od strane vlade kako bi privukla nove investicije svojim poreznim olakšicama, i stvorila mjesto tehnoloških i digitalnih inovacija u istočnom Londonu, i tako izbjegao 75-postotni porez na bogataše.
{youtube}xhrOkO3naaI{/youtube}

Ipak, Jarre je odmah poslao kontra izjavu u kojoj tvrdi da to nije istina, naravno, nego o svom poslovanju u Londonu razmišlja već neko vrijeme. Tamo bi, naime, otvorio ili školu elektronske glazbe, ili ostvario neku drugu suradnju kroz njegovu Jarre Technologies kompaniju, koja se između ostalog bavi, kako smo i pisali, proizvodnjom različitih audio proizvoda, poput najvećeg zvučnika na svijetu koji košta čak 300 tisuća funti.

alt

Niz godina, Jean Michel Jarre održava privatne i poslovne veze s UK-om, od čega ništa nema veze s trenutnom francuskom politikom‘, glasi službena Jarreova izjava, te nadodaje da Jarre svejedno ostaje živjeti u Parizu.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.