Skip to main content
  • 23.09.2024.

Ibiza DJ Awards su se vratili! Nagrada za najbolji globalni festival ide u Hrvatsku

Nakon četverogodišnje stanke, “oskari elektroničke glazbe” su se vratili.

Piše: 

Dugo iščekivani 23. rođendan DJ Awardsa održat će se na Ibizi. Tijekom ceremonije bit će proglašeni pobjednici kategorija nakon što se prebroje svi javni glasovi. No prije toga, predstavljeni su pobjednici industrijskih nagrada koje je odabrao panel stručnjaka.

Pobjednici svake od kategorija za koje se glasovalo, kao što su Međunarodni DJ godine 2024., Najbolji Live Act, Breakthrough, House, Tech House, Drum & Bass, Techno, Progressive House, Organic House, Afro i Trance, odabrani su od strane javnosti i bit će objavljeni te večeri. Sve nominirane izvođače možete pronaći ovdje.

Osnovane 1998. godine od strane Joséa Pascuala i Lennyja Krarupa, DJ Awards su dugo prepoznate kao „Oscari elektroničke plesne glazbe.“ Sada pod novim vlasništvom i uz svježu investiciju nakon četverogodišnje stanke, nagrade se s radošću vraćaju i nastavljaju promovirati izvrsnost u globalnoj plesnoj glazbi.

Ponovno pokretanje DJ Awards-a uvijek je bilo planirano s ciljem poboljšanja onoga što je već postignuto, zbog čega je broj nagrada smanjen na 19, uz iznenađenje koje će biti objavljeno na samoj ceremoniji. Nove kategorije odražavaju novo stanje na sceni te postavljaju temelje za širenje reputacije DJ Awardsa izvan Ibize, promovirajući kulturu plesne glazbe široj globalnoj publici, dok istovremeno vraćaju integritet brendu, objašnjavaju novi vlasnici.

Između kategorija za koje se glasovalo, pobjednici posebnih Industrijskih nagrada bit će također nagrađeni svojim trofejima, a njih je odabrao posebno okupljeni tim stručnjaka iz industrije, a evo o kojim je dobitnicima riječ!

Ibiza Icon – Luciano

Ibiza Party of the Summer – David Guetta’s F*** Me I’m Famous

Ibiza Track of the Summer – Adam Port, Stryv – Move feat. Malachiii

What’s Hot Global – Keinemusik

Global Festival – Defected Croatia

Play It Back Award – Michael Bibi’s One Life Campaign

Eye on… USA – Gospel New York

Kako je izgledalo ovogodišnje izdanje Defected Croatia u Tisnu provjerite kroz čarobne fotografije koje su otputovale u svijet.

umek desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.