Skip to main content
  • 16.06.2009.

Ideš Festival 19.6. – 21.6., Savski nasip, Zagreb

Nakon uspješne invazije na Boćarski dom, u lipnju 2009. nastavlja se festivalska groznica u organizaciji Invazije – Udruge za promicanje urbane kulture i to na IDEŠ? open air festivalu. Glavni akteri glazbenog programa (na 2 stagea) bit će domaća i strana imena elektronske i rock glazbene scene poput TBF-a, Ajs Nigrutina, Antenata, Mikrofonije, Picksiebnera, Bas […]

Piše: 

Nakon uspješne invazije na Boćarski dom, u lipnju 2009. nastavlja se festivalska groznica u organizaciji Invazije – Udruge za promicanje urbane kulture i to na IDEŠ? open air festivalu. Glavni akteri glazbenog programa (na 2 stagea) bit će domaća i strana imena elektronske i rock glazbene scene poput TBF-a, Ajs Nigrutina, Antenata, Mikrofonije, Picksiebnera, Bas Mooy-a, Marya, Ogija, Tea Haroude, Astralis i Bassinvaders teamova – sve skupa 50 izvođača!

IDEŠ? open air festival traje tri dana, a uz bogat glazbeni program uključuje i razna međunarodna natjecanja u disciplinama ekstremnog sporta (skate, inline, BMX i dr.) kao i prvo natjecanje u disciplini “miniramp” na ovom području. Posjetiteljima su također omogućena i brojna mjesta za kampiranje. U sva tri dana festivala moći ćemo uživati za samo 40kn!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.