Skip to main content
  • fract
  • 27.02.2012.

Igrica za kreiranje zvukova

Igraču ove igre ostavljeno je na izbor da sam istraži okolinu, smisli rješenje i ponovno pokrene zakržljalu glazbenu mašineriju.

Piše: 

Naslovna foto

Fract

FRACT OSC je prva takva pustolovna kompjutorska igrica inspirirana sintisajzerima, koju čini kombinacija istraživanja, puzzli i glazbene kreativnosti vođena uputama: istraži, rekonstriuraj, kreiraj!

Zaljubljenici u zvukove ovom igricom imaju potpunu slobodu istražiti apstraktni svijet zvukova i glazbenih strukura zasnovanih na elektronskoj glazbi. Kako bi igrač otključao unutrašnji doživljaj davno zaboravljene mašinerije ovog glazbenog svijeta mora ga prvo istražiti, a zatim obnoviti puzzlama kojima se kreće kroz zvukove pri čemu također nailazi i na nove zvukove. Ako želi mašineriju ponovno staviti u pogon nakon što ju obnovi potrebno je upotrijebiti maštu i pred vama se nalazi studio u kojem doslovno aranžirate, umećete, kontrolirate i proizvodite nove zvukove te stvarate elektronsku galzbu. Uostalom pogledajte upute kreatora Fract igrice.

{youtube}vySfT1zVseg{/youtube}
 
Fract je još uvijek je u izgradnji, no kompatibilna je sa Windows i Mac operativnim sustavima, pa će kad izađe finalna verzija mnogi u sebi imati priliku pronaći glazbeni talent.

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.