Skip to main content
  • 5.11.2008.

Illectricity predstavlja Nucommers Night

Illectricity otvara svoja vrata 28. studenoga u zagrebačkom Logicu, a dan kasnije na redu je Nucommers Night u KSET-u. Radi se o natječaju za mlade neafirmirane producente, DJeve, live actere, bendove, VJeve. Ukoliko ste oduvijek imali ambicija baviti se glazbom, a niste se pronašli ni u StorySuperNovama, ni u Idolima, ni u CocaColinim zvijezdama, a na kraju ste očajni i Mijenjam ženu uzeli u obzir planirajući umjesto mužnje krave mahnito lupati beat po kantama, cfsn vas prihvaća raširenih ruku!

Piše: 

Za sve vas koji ste vlastiti talent dosad imali prilike prezentirati samo nekolicini zatečenih prijatelja radosno objavljujemo jos jedno izdanje originalnih Nucomersa, koncepta koji je u zvjezdanu orbitu po prvi put lansirao danasnje okorjele DJe i producente poput Zmaye, Kodina, Radamanta, Etui Etui Soniczoila, Leeksa, Dubwaya, itd. Stoga, pozivamo vas da u narednih nekoliko dana sjednete i dobro zagrijete stolicu, gramofone, CD playere, harfu, gudalo, harmoniku te nam pošaljete svoje radove koje ćemo nagraditi krajnje stajliš poljoprivrednom opremom kao sto su:

1 x Traktor Scratch Pro
1 x Traktor Pro
1 x Kore Electronic Experience

supported by Native Instruments !

Kako bi se prijavili za natječaj i nastupili, molimo da posaljete promo materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterovic, 10000 Zagreb), ili link na materijal na email nucomersETillectricity.com najkasnije do 18.11.2008. (datum na postanskom zigu posiljke))!!! Ako do 18.11. ne stignete poslati, molimo da u pismu i ovaj put atacirate 2 velike čokolade i vrećicu bombona kako bi zazmirili na nepravilnosti. Prošli puta nismo dobili nista pa pokušavamo ponovno ! Uporni smo, nema šta 😉

Materijali nek ne budu veći od 100MB za download ukoliko aplicirate preko interneta, dok oni koji šalju postom nek šalju najviše 2 CD-a/DVD-a. U kuvertu, uz medij, obavezno ubacite kratku biografiju, te ostavite kontakt (mail adresa i broj mobitela), kako bismo vas mogli kontaktirati!!!

Rezultati natjecaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma i na nasoj stranici.
Stručni žiri izabrati će oko 5 nucomera koji će svoju glazbe predstaviti 29. studenog u KSETu 🙂

{snippet 1}

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.