Skip to main content
  • 15.06.2009.

INmusic predstavlja Silent Party

Ovogodišnji INmusic festival donosi još zanimljivih novosti i nastavlja sa iznenađenjima. Uz brojna velika glazbena imena koja će nastupati na live pozornicama, INmusic po prvi puta predstavlja Silent party!

Piše: 

 
Posjetitelji festivala imat će priliku doživjeti glazbu na jedan drugačiji način i putem bežičnih slušalica uživati u ritmovima elektronske glazbe. U sklopu Silent partyja istovremeno će nastupati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena), a publika će na slušalicama moći birati kojeg izvođača želi slušati.

Raznobojne lampice na slušalicama otkrivat će koga je publika odabrala, a DJ-i će moći u svakom trenutku vidjeti koliko je njihova izvedba prihvaćena.

Budući da ovakva vrsta "tihog" partyja omogućava predstavljanje po tri izvođača istovremeno, u dva dana održavanja festivala imat ćemo priliku čuti čak trideset domaćih i stranih DJ-a.

Silent party je zanimljiva inovacija koja upotpunjava ponudu INmusic festivala i otvara brojne nove mogućnosti. Uz to što daje priliku za nastup mladim talentima omogućava dvosmjernu komunikaciju između DJ-a i publike i održavanje partyja za sve, uvijek i svugdje.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.