Skip to main content
  • 22.12.2009.

Izaberi svoje Sirup iznenađenje

Što izabrati, koji od tri primamljiva party poklona otvoriti: nikada veseliji rezidenti Sergej, Dundov i Pytzek; zločesti Blitz Kidz ili plesni Nathan Coles? Vani je prava, hladna, bijela zima; u zraku je miris kuhanog vina i cimeta, kupuju se pokloni, planiraju se tulumi s najbližim prijateljima, a u Sirupu vas ovaj Božić čekaju čak tri sasvim različita šarena i sjajna poklona.

Piše: 

Na sam Badnjak, 24.12.,u nadasve toploj i kućnoj atmosferi; razigraniji nego ikad, čekaju vas omiljeni Sirupovi rezidenti: Sergej, Pytzek i Petar Dundov. Obzirom da se puno šuška o njihovim individualnim nastupima uz potporu gostima, tulum u četvrtak idealna je prilika da uhvatite svu trojicu na jednom mjestu. Oni su elementu, zabava u zraku, na vama je jedino da im se prepustite i rasplesano uživate u vrhuncu rezident večeri u ovoj godini.

Već sljedeće noći, u petak, 25.12.,  Sirup okupiraju bića seksualne Transilvanije: Blitz Kidz. Pod motom „Don't dream it, be it!“ Blitz Kidz vas pozivaju na večer neobuzdane istinite prirode ljudskih želja. Rocky Horror Picture Show došao je u Zagreb, zaboravite na dosadu, odbacite ljušturu i prepustite se bićima noći uz glazbenu kulisu DJ kolektiva Smetnjak iz Ljubljane.

Subota, 26.12., ostaje rezervirana za glazbenog pionira Nathan Colesa. Surađujući s Terry Francisom, Coles je pokrenuo i više nego omiljenu večer londonskog klupskog života: Wiggle, grotlo opakih plesnih ritmova, iz kojeg je proizašao tech-house. Glazbeni potpis koji je stvorio tijekom svoje petnaestogodišnje karijere sam često karakterizira kao opušteni, funkom nabrijani house u kojemu uživaju brojni poklonici diljem svijeta. Coles je, kao producent, uz Francisa surađivao sa mnogim velikim imenima pri čemu često ističe i Asad Rizvija. Kako zvuči jedna od legendi današnjice, Nathan Coles uživo, imate priliku čuti već ove subote u Sirupu.

Pokloni su ove godine raznovrsni, a svi su naslovljeni na vas. Stoga, zašto birati; prihvatite ih sve i uživajte u tri dana Božića sa Sirupom.

Cijene evenata:

Rezidenti – 30 kn
Blitz Kidz – 30 kn prije ponoći / 50 poslije
Nathan Coles – 40 kn prije ponoći / 50 nakon

www.sirupclub.com

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.