Skip to main content
  • alt
  • 3.10.2014.

Izmiksaj me Benassi!

Daj se sad lijepo ustani, odi do kalendara i zabilježi si 17. listopada (nadamo se da imaš onaj sa kućicama u koji možeš žvrljat svašta). Ali zašto? Zašto Klubska sceno?! Čekaj! Baš si nestrpljiv/a.

 
Naravno, ako ne želiš čuti nešto sjajno, ne moraš, ali ako želiš poslušaj nas.  Uzmi si kemijsku, bojicu, pastelu ili marker i upiši ovaj petak kada ćeš bacit uho na Beatport. Gospodin zbog kojeg  ovaj dan neće biti još jedan sasvim običan predvikend je legendarni talijanski DJ i producent Benny Benassi koji će ovoga puta ostaviti potpis vruće talijanske strasti za ritmom u remixu trake "Pulse".

Benassi je u svojoj karijeri zaredao zavidne suradnje sa velikim glazbenicima poput Madonne, Davida Bowieja i Kelis a spomenuti novi projekt je sa proslavljenim trojcem Daddy's Groove. 

 
Daddy's Groove, trenutno rezidenti na Ibizi u sklopu Guettine turneje "F*** Me I'm Famous", su radoholičari glazbenog svijeta koji su u svoj životopis upisali suradnje sa megazvijezdama poput Axwella, Kylie Minogue i Louieja Vege. Njihovi uspjesi na Beatportu su već poslali koncentrične krugove sjajnosti oko sebe i uopće ne sumnjamo da će se bas ovog remixanog izdanja trake uskoro kroz podove penjati uz vašu kralježnicu u dugim divnim noćima.

alt

 
Ponekad je remix samo to, ponekad je 1+1 samo dva, ali kada se spajaju veliki talenti suma je obično mnogo veća od samog zbroja elemenata. Dok traka ne procuri kroz vaše zvučnike ostavljamo vas sa originalnim izdanjem na kojemu se Daddy's Grooveovcima pridružio i TeamMate. Uživaje i peace out divni mladi ljudi.

{youtube}ub1tSSNdHCc{/youtube}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.