Skip to main content
  • 14.10.2024.

Iznenada je umro cijenjeni škotski DJ Jackmaster

Tužnu vijest potvrdila je obitelj škotskog DJ-a.

Piše: 

Iznenada je umro cijenjeni škotski DJ Jack Revill poznatiji kao Jackmaster, u dobi od 38 godina. Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj na društvenim mrežama.

S dubokom tugom potvrđujemo preranu smrt Jacka Revilla, mnogima poznatog kao Jackmaster. Jack je tragično preminuo na Ibizi ujutro 12. listopada, nakon komplikacija koje su uslijedile zbog slučajne ozljede glave. Njegovi članovi obitelji – Kate, Sean i Johnny, potpuno su shrvani. Iako su duboko dirnuti ogromnom podrškom prijatelja, kolega i obožavatelja, obitelj ljubazno moli za privatnost dok prolazi kroz neizmjernu tugu zbog ovog razornog gubitka.

Rođen sredinom 80-ih u Glasgowu, Jackmaster je već tijekom 2000-tih počeo stjecati značajan ugled na lokalnoj sceni, nakon što je prvo s 14 godina počeo raditi u dućanu Rubadub Records, a zatim sa 17 dobio rezidenciju u klubu Monox. Globalno je bio poznat po svojim čestim pojavama u zanimljivim back2back kombinacijama, energičnim setovima i kao suosnivač cijenjene etikete Numbers. U svom životopisu ima i nekoliko značajnih nagrada poput dvije DJ Magove “Best of Britsh” – jednu za najboljeg nadolazećeg DJ-a 2010. godine, a zatim četiri godine poslije i za najboljeg DJ-a 2014.

Cijenjeni škotski DJ je nekoliko puta u svojoj karijeri gostovao i u Hrvatskoj, među kojima svakako vrijedi izdvojiti njegove nastupe na Sonus festivalu i u Zagrebu na poziv We Love Sound ekipe.

kruder web
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.