Skip to main content
  • 3.06.2009.

Iznenađenje iz Papaye – stiže i DJ Tiesto

Na eventu pod imenom MTV Clubbing Zone u goste stiže jedan od najboljih DJ-jeva današnjice – Tiësto. Tiësto je jedan od najzahtjevnih i najskupljih izvođača na planetu, te jedini koji više ne treba ispred svoga imena stavljati predznak DJ, jer je u svojoj karijeri napravio sve izvan normalnih standarda i granica.

Piše: 

Čak je i tri godine zaredom proglašen kao ‘No. 1. DJ u svijetu’, 2002., 2003., i 2004. godine. Tiësto je 2004. godine svirao na otvaranju Olimpijskih igara u Ateni, koje je pratilo oko 2 milijarde gledatelja diljem svijeta što je iznimno postignuće. Klub Papaya u sklopu svoje možda najbogatije sezone s ponosom najavljuje veliko gostovanje nizozemskog genija TIEST-a u sklopu MTV CLUBBING ZONE četverodnevnog eventa.

{seyretpic id=5 align=center}

MTV CLUBBING ZONE @ Papaya Club:
05/08.TIESTO
06/08. Arno Cost
07/08. Chris Lake
08/08. Deepflight Ibiza (Paul Lomax feat. Narany)

Nositelj MTV CLUBBING ZONE četverodnevnog eventa u suradnji s MTV-ijem, crvenu vrpcu prerezat će po drugi put u klubu Papaya 05. kolovoza, a samo najbrzi fanovi moci ce nabaviti svoju četverodnevnu ulaznicu  po promotivnoj cijeni od 25EUR-a u sklopu poslovnica eventima te na stranicama: www.eventim.hr i www.novalja.com.

{seyretpic id=37 align=center}

PRETPRODAJA ULAZNICA ZAPOČINJE U ČETVRTAK 04.06. u 12h!

Zbog iznimno velikog interesa čitave regije za njegov ponovni nastup u klubu Papaya preporučamo da svoju ulaznicu za MTV CLUBBING ZONE event  nabavite u što kraćem roku!

{seyretpic id=241 align=center}

MTV u suradnji s klubom Papaya ulazi u ekskluzivnu partnestvo kroz cijelu sezonu 2009.g., a glavni zajednički projekt biti će četverodnevni event nazvan MTV CLUBBING ZONE. Najsretnije fanove očekuje velika nagradna igra u sklopu MTVija u kojoj će moći osvojiti VIP paket i tretman za MTV CLUBBING ZONE četverodnevni event u klubu Papaya. Zaplešite zajedno uz MTV u klubu Papaya! Klub Papaya s ponosom najavljuje tri najbolja svjetska DJ-a i producenta u sezoni 2009.g.:

15/07 PAUL VAN DYK @ PAPAYA DAY & NIGHT
30/07 ARMIN VAN BUUREN_
05/08 TIESTO @ MTV CLUBBING ZONE

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.