Skip to main content
  • James Zabiela
  • 4.06.2009.

James Zabiela otvara Refresh festival

Trenutno najpopularniji engleski DJ James Zabiela otvorit će treći Refresh festival u četvrtak 30. srpnja u Kotoru! Publiku u Maximusu očekuje neponovljiv nastup vjerovatno najvećeg DJ talenta današnjice.

Piše: 

Naslovna foto

James Zabiela

Na apsolutnom vrhuncu karijere, James Zabiela u Maximus dolazi sa novim miks albumom iz edicije „Master Series“ prestižne etikete „Renaissance“. Prošlu godinu označio je sa nekoliko kolosalnih izdanja poput „Perseverance“ i „Phaser Fire“, remiksirao je Radiohead i Ladytron, i krajem prošlog mjeseca objavio aktualni „Darkness EP“.

Zabiela se sa pravom smatra za lidera novog vala globalnih DJ zvijezda, a njegove DJ vještine već su mitskih razmjera. Potpunu posvećenost publici Zabiela bez razlike redovno dokazuje u brojnim globalnim putovanjima po najvećim festivalima i rasprodatim klubovima. Nekoliko dana prije svog tridesetog rođendana, čast da 30. srpnja otvori Refresh 2009 imat će ovaj uvijek nasmijani Englez.

{seyretpic id=283 align=center}
Od 1. lipnja u prodaju bit će puštene četvorodnevne ulaznice za ovogodišnji Refresh festival i to po prvoj, promotivnoj cijeni od 39 eura u Crnoj Gori, odnosno 3700 dinara u Srbiji. Slijedeća pretprodajna cijena bit će 44 eura ili 4200 dinara. Broj ulaznica po ovim cijenama je veoma ograničen. Cijena ulaznica u redovnoj prodaji bit će 49 eura ili 4700 dinara. Ulaznice će se prodavati u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma i u Gigstix prodavaonicama u Beogradu i Novom sadu, ali i putem sajtova Gigstix.com i Refreshfestival.com.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.