Skip to main content
  • jamie lewis
  • 8.06.2012.

Jamie Lewis – album za punoljetne

Osnivač "Purple Music" labela koji broji preko 450 izdanja, predstavnik švicarske i svjetske house scene, DJ-a i producent  Jamie Lewis svojim novim albumom želi nešto poručiti starijima od 18.

Piše: 

Naslovna foto

Jamie Lewis

Jamie Lewis se house glazbom bavi više od dva desetljeća, pamtimo ga najviše po hitovima "The Light", "So Sexy", "Give you" i suradnjama s pop iconom Princeom, Cerroneom ili Bob Sinclarom. Vrijeme je došlo za njegov novi album nazvan „Purpleized“ koji sadrži 10 ekskluzivnih i dosad neobjavljenih pjesama te suradnje s internacionalnim house zvijezdama kao što su: Marc Evans, Cosmo Klein, Kim Cooper, Djaimin, Dario D’Attis, Liquideep i drugi. Album se može kupiti ovdje, a izlazi i u limitiranom vinyl i CD izdanju.

Zašto spominjemo starije od 18 godina, pa ako pogledate spot i poslušate riječi pjesme "Obsession" koju je Jamie napravio u suradnji s divom Kim Cooper bit će vam jasno o čemu govori njegov novi album i da će ova, ali i druge stvari ubrzo postati hitovi klubova.

{youtube}0FYkBQ6JKjs#!{/youtube}

Štoviše  pjesma „It’s a New Days“ već se penje po europskim glazbenim ljestvicama i trenutno zauzima 4. mjesto na švicarskom DJ chartu.
Jamie Lewis nastupa u Sarajevu 16. lipnja na Kinđurijadi, gdje će ujedno i predstaviti svoj novi treći po redu album. 

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.