Skip to main content
  • 27.02.2012.

Jazz & Blues Fever u Zagrebu i Puli

Na ovom predivnom koncertu 6. ožujka u Zagrebu te dan poslije u Puli će nastupiti blues i soul pjevačica Sharon Clark i saksofonist Oleg Kireyev. Nenet Mirt je na kontrabasu, Saša Zorkič na gitari, Dushan Kranjc bubnjevima, a Leon Brenko na klaviru.

Piše: 


Sharon Clark
Njezina vještina izvođenja jazz i blues interpretacija nije ostavila ravnodušnom ni najzahtjevniju publiku. Zreli glas uz savršenu dikciju je ono što je čini posebnom i nezamjenjivom.

Oleg Kireyev (RUS)
Vodeći saksofonist Rusije i savjetnik predsjednika Republike Baškortostan za kulturu Oleg Kireyev zna mnogo o dobroj glazbi oslobođenoj od ograničenja žanrova. Glazbenu karijeru je započeo jazz glazbom s elementima baškirske narodne glazbe na prijelazu 80-tih i 90-tih godina, pohađao je jazz školu radeći nekoliko godina u Poljskoj, a domovinu jazza – Ameriku – osvojio je etno-jazz projektom „Feng Shui Jazz kazališta“. Za taj projekt je također dobio prvu nominaciju Grammy 2008!
{youtube}CyEmcEiQmYY{/youtube}

6. ožujka s početkom u 20:00 sati
Matis Absolute Lounge
Zagreb, Trg Stjepana Radića 3

7. ožujka s početkom u 20:00 sati
Dom hrvatskih branitelja
Pula, Leharova 1

Prodaja ulaznica od 100 kn – na svim prodajnim mjestima Eventima i na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta www.eventim.hr

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.