Skip to main content
  • 11.08.2008.

Joachim Garraud svoj premijerni HR nastup ima u porečkom Byblosu 15.8.

Premijerno gostovanje u Hrvatskoj, u petak, 15.8. (Byblos , Poreč) imat će producent Davida Guette , DJ, producent i remixer – Joachim Garraud. S tim će gostovanjem Byblos zaokružiti svoj niz francuskih gostovanja. Do sada su uspješno izgradili karijere Davida Guette, Martin Solveiga,  Paulette i DJ Gregorya u Hrvatskoj, a sada su na redu imena […]

Piše: 

Premijerno gostovanje u Hrvatskoj, u petak, 15.8. (Byblos , Poreč) imat će producent Davida Guette , DJ, producent i remixer – Joachim Garraud. S tim će gostovanjem Byblos zaokružiti svoj niz francuskih gostovanja. Do sada su uspješno izgradili karijere Davida Guette, Martin Solveiga,  Paulette i DJ Gregorya u Hrvatskoj, a sada su na redu imena u usponu – David Vendetta i Joachim Garraud.
2006 > Joachim Garraud i David Guetta su nominirani za Grammya u kategoriji za najbolji remix godine. Joachim je producent Davida Guette, te jedini Francuz koji je svirao na Loveparadeu u Berlinu. Svirao je i na pariškom Technoparadeu, njegov službeni forum posjeti mjesečno 300.000 ljudi što dovoljno govori o kakvom se glazbeniku radi. Kada govorimo o produkciji Joachim Garraud je definitivno jedan od najjačih na kugli zemaljskoj. 2007. je proglašen za najboljeg DJa u Francuskoj, a FG DJ Radio dodijelio mu je iste godine nagradu najboljeg electro DJa.

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.