Skip to main content
  • Jungla
  • 7.09.2010.

Jungla, Split

Jungla – Splitski klub koji se smjestio iza tunela Marjan, na Šetalištu Ivana Meštrovića, tik uz popularni Zvončac. Prostire se na dva floora.

Naslovna foto

Jungla


Uz unutarnji floor klub Jungla sada ima dosta veći kapacitet s obzirom da je vanjska bašta preuređena u vanjski floor. Velika terasa i blizina mora dobar su mamac u ljetnim mjesecima. Glazbeno je klub orijentiran na underground i elektronski zvuk od techna do d’n’b tako da se vikendom uvijek može naići na party bilo domaćih bilo stranih DJ-eva. Jimpster, Anoraak, Chris Dis, Nathan Coles, Evil Eddie Richards, Kevin Sounderson, Billy Nasty, Asad Rizvi , Dave Mothersole samo se dio glazbene priče koja se odvija u ovom klubu. Često se u Jungli održavaju after partyji gdje publika nastavlja za zabavom do jutra nakon koncerata i događanja u gradu kao i pre-pratyji za festivale te humanitarni partyji. Za sebe kažu da su posljednje utočište elektronske glazbe u Splitu te da su s godinama sve posjećeniji zahvaljujići svom glazbenom programu.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.