Skip to main content
  • 24.04.2009.

Kikumoto Allstars – House Music LP (Gigolo Rec.)

Australski producent i DJ, Kikumoto Allstars uživa veliku popularnost nakon objave albuma "House Music" u izdanju Gigolo Recordings. Nakon što je javnost dosta kritizirala ovu etiketu da se okreće komercijalizaciji elektronske glazbe, ovim izdanjem pokazuju svoju vrijednost. 13 uradaka od Kikumotoa napravljeno je u klasičnom chicago acid house stilu po uzoru na zvukove Marshall Jeffersona, Larry Hearda, DJ Pierrea, Lil Louisa i Adonisa.

Piše: 

Ovo je putovanje ispunjeno fantastičnim elementrima acid house zvuka, bas linijima ritam mašine 303, minimalističnim vokalima, finim melodijama, retro zvucima. The Kikumoto Allstars nas podsjeća na povratak acid house glazbe u velikom stilu. Ovaj producent radi glazbu na analognim sintesajzerima, ritam mašinama uključujući Rolandovu kolekciju TR-909, TR-808, TR-707, SH-101, Juno range, Jx-8p, te TB-303 koji je i započeo acid house revoluciju.

Tracklisting

1. Everybody

2. I’ll Make You Jack

3. Can’t Stop The House

4. Bending Time

5. DCO

6. Last Train To Chi-Town

7. Sagittarius

8. Warehouse Days

9. Just A Feelin’

10. Jack The House

11. Shed

12. House Music

13. Walk The Talk

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.